Petrol Elektrika za podjetja

V Petrolu ugodno električno energijo zagotavljamo vsem poslovnim odjemalcem.

Želim informativno ponudbo Želim, da me pokličete

Zagotovljena cena za 1 leto od sklenitve pogodbe

Zelo konkurenčne cene

Povsod po Sloveniji

Na Petrolu se elektrika splača

V enem letu lahko kot mali poslovni odjemalec Petrol Elektrike znatno prihranite pri strošku električne energije.

Cenik električne energije za male poslovne odjemalce Dražji tok VT (€/kWh) Cenejši tok MT (€/Wh) Enotni tok ET (€/kWh)
Cena brez DDV 0,06955 0,05515 0,06455
Cena z DDV 0,08485 0,06728 0,07875

Cenik velja od 01.07.2019 do spremembe. Objavljene cene za dobavo električne energije veljajo za male poslovne odjemalce, kot jih definira Energetski zakon (Uradni list RS, 17/14 – 81/15 in morebitne nadaljnje spremembe), ki sklenejo novo pogodbeno razmerje po rednem ceniku. Vse cene veljajo samo za električno energijo in ne vključujejo DDV, trošarine, dajatev za uporabo omrežja ter drugih prispevkov predpisanih s strani države.

UGODNA ELEKTRIKA TUDI ZA VAŠO OBRT

So mesečni stroški vaše pisarne, avtomehanične delavnice, mizarstva ali frizerskega salona previsoki?

Na Petrolu nudimo ugodno ceno odjema električne energije za male poslovne odjemalce. Preverite, kako lahko pri strošku električne energije prihranite tudi v vašem podjetju.

Pošljite povpraševanje

Priključite se na Petrol Elektriko v le nekaj korakih.

1

Prek spletnega obrazca nam pustite svoj kontakt. Če poznate svojo porabo električne energije pa prek obrazca pošljite povpraševanje za odjem električne energije.

2

Že v nekaj dneh bomo stopili v stik z vami, da skupaj pripravimo informativno ponudbo. Če ste oddali spletno povpraševanje, vam bomo že izdelano informativno ponudbo poslali po elektronski pošti.

3

Po potrjeni informativni ponudbi vam bomo v podpis po elektronski pošti poslali še pogodbo za odjem električne energije.

Ste že naš poslovni odjemalec?

Ste naš poslovni odjemalec? Želite oddati stanje števca električne energije za vaše podjetje? Oddajte ga na spletu, v le nekaj klikih!


Pogoji in ceniki

Petrol, vaš najboljši poslovni partner
Petrol je energija za življenje in za vašo obrt. Poleg ugodnega odjema električne energije vam nudimo še vrsto drugih storitev za konkurenčno prednost vašega podjetja. Pobrskajte med bogatim naborom poslovnih rešitev na Petrolu in poiščite pravo zase.
 

Kontaktirajte nas