Pomoč sodelavcem ob poplavah

Po ujmi, kot je ne pomnimo, mnogi med nami še vedno potrebujejo pomoč. Na enem mestu smo zbrali vse informacije o tem, kako v Petrolu pomagamo sodelavkam in sodelavcem ter kako lahko sami zaprosimo za pomoč. Spletno stran redno dopolnjujemo z novimi informacijami.

Zbiranje prošenj za pomoč je zaključeno. Hvala vsem, ki ste stopili v stik z nami in vsem, ki ste bili pripravljeni priskočiti na pomoč.  

Če še vedno potrebujete brezplačno namestitev ali nadomestno vozilo, nam pišite na poplave@petrol.si. 

Finančna pomoč

Uprava družbe Petrol je že oblikovala poseben finančni fond, ki bo namenjen povračilu škode, ki je nastala zaposlenim. Sredstva bo pomagala deliti posebna komisija. Več informacij kmalu.

Bi želeli finančno pomagati tudi vi? Sredstva, namenjena izključno našim zaposlenim, lahko nakažete na transakcijski račun Petrol d.d.. Zbirali jih bomo do 15. septembra 2023. 

SI56 2900 0020 1824 265, Unicredit Banka Slovenija d.d.
Namen nakazila: donacija za sanacijo ob poplavah
Koda namena plačila: CHAR

Sredstva lahko prinesete tudi osebno, do 15. septembra, od ponedeljka do petka (od 9. do 12. ure). Prinesite jih Žigi Koščaku, v pisarno 820 v naši poslovni stavbi na Dunajski 50 v Ljubljani.

Kaj je še dobro vedeti?

Za lažje spoprijemanje s posledicami poplav, ne pozabite tudi na možnosti, ki nam jih kot zaposlovalec ponuja Petrol.

V Petrolu vsem zaposlenim in ožjim družinskim članom nudimo brezplačno psihološko podporo, ki jo izvajajo usposobljeni zunanji izvajalci. Posledice poplav namreč terjajo tako materialno kot psihosocialno škodo. Kadarkoli pokličite na 080 87 76 in se pogovorite s svetovalcem ali dogovorite za psihološko svetovanje. To se izvaja preko telefona, e-pošte, Skype ali Zoom klica ali v živo po vsej Sloveniji. 

Kako smo sodelavcem po poplavah že pomagali v Petrolu?

  • Z brezplačnimi namestitvami. Da smo lažje premostili posledice poplav, je Petrol tistim, ki ste to potrebovali, omogoča