Darilna kartica Petrol

Razveselite svoje najbližje, svoje poslovne partnerje ali zaposlene in jim podarite brezgotovinsko plačevanje blaga in storitev na vseh naših prodajnih mestih.

Poiščite prodajno mesto

Ne veste, kaj podariti za rojstni dan ali praznik? Petrol darilna kartica je odlično darilo za vsako priložnost. Ob nakupu na kartico naložite izbrano vrednost v gotovini, od 10 do 200 €, ter svojim najdražjim omogočite brezskrbno brezgotovinsko plačevanje blaga in storitev na vseh Petrolovih prodajnih mestih.

Z nakupom darilne kartice niste upravičeni do Zlatih točk v programu zvestob, vašim obdarjencem pa bo ob predložitvi Petrol klub kartice vsak nakup s darilno kartico Petrol prinesel še Zlate točke!

Kako do darilne kartice Petrol?

Fizične osebe

Darilna kartica je odlično in praktično darilo ob različnih priložnostih. Darilno kartico Petrol lahko kupite na vseh prodajnih mestih Petrol. 

Poslovni uporabniki

Darilna kartica Petrol je lahko odlična izbira za obdaritev poslovnih partnerjev in vaših zaposlenih. Poslovni uporabniki lahko povpraševanje za večjo količino darilnih kartic oddate preko spodnjega obrazca. V najkrajšem možnem času vam odgovorimo s pripravljeno ponudbo.