Znanje in podpora

Ali že veste, katero darilo mu boste podarile za valentinovo?

Bliža se valentinovo in ženske imamo pogosto težavo s tem, kakšna darila za moške izbrati, da bomo popolnoma zadovoljile njihovem okusu. Dejstvo je, da moški pogosto razmišljajo drugače kot ženske, zato plišasta igrača ali srčkano milo enostavno nista pravo darilo. Če ste ena izmed tistih, ki še vedno nimate ideje za darila, potem pobrskajte po Petrol eShop, kjer vam je na voljo pestra ponudba izdelkov, ali pa si oglejte našo ponudbo bonov in različnih doživetij.

Svojega izbranca obdarite s praktičnim darilom

Če iščete darila za moškega, potem naj vam povemo, da bodo plišaste igrače po enem mesecu zagotovo pristale na dnu omare. Svetujemo vam, da namesto tega raje pobrskajte po naši pestri ponudbi daril, kjer so vam na voljo številni zanimivi izdelki:

  • Brivnik, strižnik in ostali darilni seti nege za moške so darila, ki nikoli ne razočarajo, še posebej ko gre za moške, ki radi poskrbijo zase in jim je videz zelo pomemben.
  • Športna oprema in pripomočki so darila za vse športne navdušence. Glede na to, da je športna oprema zelo širok pojem, smo prepričani, da boste v pestri ponudbi zagotovo našli ravno tisto, kar iščete. Za vse tekače so tu pametne ure, različne slušalke ali pa torbica za tek, ki je vedno uporabna. Če se je vaš izbranec odločil, da bo krepil svoje telo s hojo v hribe, potem mu kupite pohodniške palice ali dereze, ki mu bodo pri njegovih aktivnostih v veliko pomoč.
  • Različno orodje je, če iščete darila zanj, prav tako izjemno primerno darilo za valentinovo. Z njim nikoli ne morete zgrešiti, sploh če vaš izbranec ogromno časa preživi v domači delavnici. V naši spletni trgovini Petrol eShop vam je na voljo pestra izbira ročnega orodja in zaščitne opreme, za tiste bolj zahtevne uporabnike pa boste našli tudi številno električno orodje in stroje.
  • Fotoaparat in go pro kamera sta primerna izbira darila za moškega, ki se navdušuje nad fotografijo in videoposnetki. Je že res, da danes ogromno ljudi za fotografiranje in snemanje uporablja svoje mobilne telefone, vendar so fotografije posnete s fotoaparati vedno bile in bodo nekaj posebnega. Zato je morda ravno valentinovo prava priložnost, da svojemu izbrancu podarite kakovosten fotoaparat ali go pro kamero.
  • Prenosni zvočnik je prav tako idealen izdelek, če iščete darila za moškega. Z zvočnikom bo lahko vaš izbranec užival v svoji najljubši glasbi ali pa zvoku videoposnetkov ali iger. 
  • Tudi žganje in prisrčnica sta lahko zelo izvirna darila. Ker moškim običajno ne kupujemo cvetja ali pa drugih pocukranih daril, sta žganje in prisrčnica lahko odlično nadomestilo, ko iščete darila za moške.
 Darilni boni so vedno izvirna darila

Če še vedno iščete ideje za darila, potem je zelo izvirno darilo za fanta nakup darilnega bona. Boni nikoli ne razočarajo, če pa so le ti takšni, da lahko vaš izbranec celo izbira, potem je nakup takšnega darila zadetek v polno. V Petrolu smo za vas pripravili darilne pakete, v katerih so na voljo boni za različna doživetja.

Vaš izbranec si bo s ponudbo darilnih bonov DONUM ali Selectbox lahko izbral vikend paket v enem od izbranih hotelov v Sloveniji ali na Hrvaškem in na ta način poskrbel za pravo razvajanje v dvoje. Ni lepšega darila zanj, kot pa vzeti si čas drug za drugega in si nameniti nepozabne trenutke v dvoje.

Adrenalinskemu navdušencu lahko s Selectbox ponudbo podarite tudi nepozabno športno ali adrenalinsko izkušnjo. Pri tem so vam na voljo različni paketi, v katerih so darilni boni za športne navdušence, zato lahko izbirate med paketi šport za vsakogar, šport za aktivne ali pa posebna adrenalinska doživetja. Ne glede na to, kateri paket boste izbrali, boste dali z njim svojemu izbrancu edinstveno priložnost, da se spozna z različnimi oblikami športne rekreacije.

Nakup vstopnice za dogodek je zagotovo valentinovo darilo s katerim ne morete zgrešiti

 Nakup vstopnice pričara nepozabno izkušnjo

Darilni bon pa ni edino darilo za fanta, ki podari nepozabno doživetje. Če iščete super darilo za svojega izbranca, potem je nakup karte ali vstopnice za dogodek zagotovo valentinovo darilo s katerim ne boste nikoli zgrešili. Takšna darila za moške so nekaj posebnega. 

Če iščete najbolj primerne vstopnice za svojega moškega, potem boste v naši ponudbi zagotovo dobili izvirne ideje za darila:

Vsa ponudba izdelkov in storitev za valentinovo vam je že na voljo v naši posebni spletni ponudbi Petrol eShop in Petrol Ticket, vse zamudnice pa lahko zavijete kar na najbližje prodajno mesto Petrol in v zadnjem hipu opravite nakup darila za moškega, ali pa se odločite za cvetje in čokolado, ki vam je vedno na voljo.

* * *

Klepet

Pomoč in svetovanje

Klepet s svetovalcem

Pomoč in svetovanje

Zavedamo se, da je hiter in neposreden dostop do želenih informacij ključnega pomena. Prijazni in strokovno podkovani operaterji vam bodo z veseljem pomagali.

Klic

Brezplačna telefonska številka:

080 22 66

eShop brezplačna telefonska številka:

080 22 13

Klici iz tujine:

+386 14 71 45 90

Klici za pravne osebe:

+386 1 58 63 535

Elektronska pošta

Splošne informacije in podpora:

podpora.strankam@petrol.si

Spletna trgovina eShop:

eshop@petrol.si

Za podjetja:

poslovne.resitve@petrol.si

Facebook sporočilo
Povej Petrolu

Pošljite sporočilo preko našega orodja Povej Petrolu.