Darilni boni DONUM

Ko ste v zagati kaj podariti svojim najdražjim, so darilni boni Donum odlična izbira. Izbirate lahko med pestrim naborom različnih ponudnikov. Po darilne bone na Petrol!

Poiščite prodajno mesto

Želite svojim najbližjim privoščiti razvajanje in oddih?

V široku ponudbi različnih darilnih bonov lahko izbirate med boni za masažo, romantičnimi oddihi, kopanji in razvajanju v različnih termah, za vsakega nekaj. Podarite doživetje za osebo, par ali vso družino.

So vaši obdarovanci adrenalinski navdušenci ali radi preživljajo svoj čas aktivno?

Izberite ponudbo, ki bo vašim bližnjim na obraz pričarala nasmeh. Izberite doživetja in jim podarite del večdnevnega oddiha, pustolovščino ali adrenalinsko doživetje.

Praktično je najbolje!

Svojim najdražjim lahko podarite praktična darila, katerih vsebino si lahko izberejo popolnoma sami. Naj bo to nakit, ogled filma, nakup knjige, raziskovanje v otroških trgovinah ali pa preživet dan na poligonu varne vožnje, s praktičnim darilom ne morete zgrešiti.

Razvajanja in oddihi

Darilni bon Terme Snovik

Terme Snovik so najvišje ležeče terme v Sloveniji, obdane s Kamniško - Savinjskimi Alpami in neokrnjeno naravo Tuhinjske doline.


Kopanje za 1 osebo:  17,50 €
Celodnevno kopanje s kosilom za 1 osebo: 29,50 €
4-urno kopanje s savno za 1 osebo: 24,00 €
Midi Kneipp razvajanje za 1 osebo: 58,00 €
Vrednostni darilni bon: 20 € in 50 €


Razvajanje v Thermani Laško

Razveselite svoje najdražje z darilnim bonom družbe Thermana. Podarite jim nepozabno doživetje in razvajanje v družbi dobrega počutja.


Vrednostni darilni bon: 20 €, 50 € in 100 €


Razvajanje v Termah Krka

Razveselite najbližje z darilnimi boni Term Krka. Privoščite jim razvajanje v Termah Dolenjske in Šmarješke Toplice, Talasu Strunjan in Hotelih Otočec.

Vrednostni darilni bon: 20 € in 50 €