Kava Na poti

Dobrodošli! Vsi, ki želite vzeti trenutek zase. Na kavo se odpravite na Petrol. V okusih vrhunske kave iz naše družine kav Na poti uživajte v vsakem trenutku – ko ste na poti ali doma. Zdaj z brezplačno šesto kavo!

Preverite ponudbo Preverite, kako do brezplačne kave

Nova podoba, isti božanski okus

Osvežili smo videz naše kave Na poti in jo odeli v podobo, ki odseva raznovrstnost naše ponudbe, pa tudi raznovrstnost vaših okusov, poti in želja. Pod novo podobo pa se še vedno skriva isti božanski okus zaradi katerega tako radi zavijete na Petrol.

Kavo Na poti si lahko privoščite na več kot 300 Petrolovih prodajnih mestih po vsej Sloveniji, kjer v naših kavnih kotičkih dnevno pripravimo prek 15.000 skodelic sveže zmlete kave. Svojega favorita med našimi napitki lahko spijete mimogrede, ko se ustavite zaradi goriva, ali za kratek počitek.

Predvajaj

Kakšno kavo pijete?

Sveže zmleta kava Na poti po vašem okusu

Določite velikost svojega kavnega lončka – S, M ali L – in na kavomatu izberite okus kave Na poti, ki vam prija najbolj: espresso, cappuccino, macchiato, latte macchiato (s čokolado ali brez), kavo z mlekom in še več. Vsaka skodelica kave na Petrolu je pripravljena iz sveže zmlete kave v zrnu, povsod pa so vam ob aparatih za kavo na voljo tudi karamelni sladkor, čokolada v prahu ter kakav in cimet, s katerimi lahko kavni napitek še dodatno prilagodite svojemu okusu.