Kava na poti

Dobrodošli! Vsi, ki želite vzeti trenutek zase. Na kavo se odpravite na Petrol. V okusih vrhunske kave iz naše družine Kava na poti uživajte v vsakem trenutku – ko ste na poti ali doma.

Preverite ponudbo

Ko obiščete Petrol, z ukrepi skrbimo za vašo in našo varnost.

Preberite kako

Nova podoba, isti božanski okus

Osvežili smo videz naše Kave na poti in jo odeli v podobo, ki odseva raznovrstnost naše ponudbe, pa tudi raznovrstnost vaših okusov, poti in želja. Pod novo podobo pa se še vedno skriva isti božanski okus zaradi katerega tako radi zavijete na Petrol.

Kavo na poti si lahko privoščite na več kot 300 Petrolovih prodajnih mestih po vsej Sloveniji, kjer v naših kavnih kotičkih dnevno pripravimo prek 15.000 skodelic sveže zmlete kave. Svojega favorita med našimi napitki lahko spijete mimogrede, ko se ustavite zaradi goriva, ali za kratek počitek.

Predvajaj

Kakšno kavo pijete?

Sveže zmleta Kava na poti po vašem okusu

Določite velikost svojega kavnega lončka – S, M ali L – in na kavomatu izberite okus Kave na poti, ki vam prija najbolj: espresso, cappuccino, macchiato, latte macchiato (s čokolado ali brez), kavo z mlekom in še več. Vsaka skodelica kave na Petrolu je pripravljena iz sveže zmlete kave v zrnu, povsod pa so vam ob aparatih za kavo na voljo tudi karamelni sladkor, čokolada v prahu ter kakav in cimet, s katerimi lahko kavni napitek še dodatno prilagodite svojemu okusu.

Brezkofeinska Kava na poti

V naših kavnih kotičkih boste s pravo kombinacijo kave in mleka ustvarili vrhunski napitek kot v najboljši kavarni – tudi če vaša skodelica kave ne bo vsebovala kofeina. Na kavomatu izberite napitek ‘decaf’ in uživajte v kavi, namenjeni vsem, ki želite doživeti vrhunski okus Kave na poti, ne želite pa njenih poživljajočih učinkov. Izbirajte med različnimi okusi brezkofeinske Kave na poti: črna kava, cappuccino ali kava z mlekom.

Ledena Kava na poti - tudi brez laktoze!

Najbolj priljubljena kava na poti v vročih dneh nudi lahko in okusno ohladitev. Ledeno Kavo na poti poiščite na vseh Petrolovih bencinskih servisih, kjer si lahko 230 mililitrov osvežujočega kavnega napitka privoščite v več različnih okusih:

  • Cappuccino,
  • Vanilla in
  • Caffé latte – navadna ali light, ki ne vsebuje umetnih sladil in laktoze.

Kapsule Kava na poti

Odlična kava iz družine Kava na poti se prileže tudi doma - skuhajte jo s pomočjo kapsul za strojno pripravo sveže kave. Njihove skrbno izbrane sestavine poskrbijo za odlično aromo in bogat okus kave, s katero si doma ali v službi pričarajte užitek in sprostitev.

Espresso

Izbor nežne in naravne kave Arabica se ponaša s prijetno kislostjo, uravnoteženim okusom in blagim priokusom karamele. Prvovrstna kavna mešanica bo s svojo aromo, okusom in intenzivnim vonjem navdušila tudi najbolj strastne ljubitelje kave. Pakiranje vsebuje 16 kapsul pražene mlete kave Arabica za strojno pripravo napitka.

Cappuccino

Pričarajte si bogato, kremasto in zaokroženo mlečno doživetje z močnim okusom kave pod slojem čudovite, goste pene. Previdno in z ljubeznijo pražena kava je sveže zmleta in shranjena v varovalni atmosferi dušika, ki dišečo aromo ohranja prav do vašega kavnega aparata. Pakiranje vsebuje 8 kapsul mleka in 8 kapsul pražene mlete kave.

Kava z mlekom

Uživajte v zaokroženem okusu in popolnem razmerju mleka in močne arome kave. Sladek kavni napitek bo navdušil vse, ki prisegate na poln, mlečen okus in rahlo intenzivnost kave. Za popoln zajtrk si ga privoščite ob toplem rogljičku. Pakiranje vsebuje 16 kapsul z mešanico instant kavnega napitka z mlekom.

Kavne kapsule Kava na poti so zdržljive z aparati za kavo Dolce Gusto®. Blagovna znamka ni lastnina Petrola d.d., Ljubljana ali z njim povezanih družb.