Znanje in podpora

Sedem idej za organizacijo vozila

Če veliko časa preživite v svojem vozilu na poti, je ključno, da poskrbite tudi za varnost in udobje med vožnjo. To lahko dosežete s preprostimi triki za organizacijo avtomobila. Predlagamo sedem pripomočkov, ki vam bodo polepšali in olajšali čas, medtem ko se vozite.

Držalo za mobilni telefon
Držalo za mobilni telefon

Če so dolge poti z avtomobilom vaša dnevna stalnica, vam držalo za mobilni telefon olajša vožnjo, hkrati pa poskrbi tudi za varnost. Lažje namreč uporabljate navigacijo in sprejemate telefonske klice, hkrati pa na držalu telefon tudi polnite.

Sedežni organizator
Sedežni organizator

Sedežni organizator poskrbi, da vsi predmeti, ki sicer ležijo po sedežih ali tleh avtomobila, najdejo svoje mesto. Vsebuje več predelkov in žepov za različne potrebe. S trakom ga hitro in enostavno namestite za voznikov sedež.

Koš za avto
Koš za avto

Čistoča in red gresta z roko v roki, zato avtomobil opremite tudi s priročnim košem za vse odpadke, ki se naberejo med dolgimi vožnjami. Koš se lahko pritrdi ali obesi na več načinov, tako da ga lahko namestite tam, kjer vam je najbolj priročno.

Otroški sedežni organizator
Otroški sedežni organizator

Če je vaš avtomobil poln igrač, knjig in drugih predmetov, s katerimi se med vožnjo zamotijo najmlajši, izberite otroški sedežni organizator. V njem bo vse dobilo svoje mesto, hkrati pa bo zanimiv tudi za otroke, ki ga bodo z veseljem uporabljali.

Preproga za prtljažnik
Preproga za prtljažnik

Organizacijo prtljažnika si olajšate, če najprej poskrbite tudi za njegovo čistočo. Vanj položite preprogo, s katero ga boste zaščitili pred snegom, vlago, vodo, prahom in drugo umazanijo. Preprosto jo obrežite tako, da se bo prilegala v prtljažni prostor vašega avtomobila.

Torba za prtljažnik
Torba za prtljažnik

Orodja, pripomočki, tekočine in čistilni izdelki v prtljažniku potrebujejo svoje mesto. Pospravite jih v priročno torbo, ki je izdelana iz trpežnega materiala, dvostranski lepilni trak pa onemogoča, da bi se premikala po prtljažniku. Je neprepustna, zato se tekočine, shranjene v njej, ne morejo razliti po prtljažnem prostoru.

Organizator za prtljažni prostor
Organizator za prtljažni prostor

Če imate v prtljažniku več opreme ali izdelkov, izberite večji zložljivi organizator iz vzdržljivega najlonskega materiala in z več prekati. Ima stranske ročaje, da ga je lažje prenašati, na spodnji strani organizatorja pa so ježki, ki preprečujejo njegov zdrs.


Za kabino avtomobila poskrbite z organizacijo prostora, za motor vozila pa z rabo visokokakovostnega goriva Q Max, prejemnika mednarodnega certifikata kakovosti EQTM, ki dokazuje njegovo izjemno kvaliteto. 


Klepet

Pomoč in svetovanje

Klepet s svetovalcem

Pomoč in svetovanje

Zavedamo se, da je hiter in neposreden dostop do želenih informacij ključnega pomena. Prijazni in strokovno podkovani operaterji vam bodo z veseljem pomagali.

Klic

Brezplačna telefonska številka:

080 22 66

eShop brezplačna telefonska številka:

080 22 13

Klici iz tujine:

+386 14 71 45 90

Klici za pravne osebe:

+386 1 58 63 535

Elektronska pošta

Splošne informacije in podpora:

podpora.strankam@petrol.si

Spletna trgovina eShop:

eshop@petrol.si

Za podjetja:

poslovne.resitve@petrol.si

Facebook sporočilo
Povej Petrolu

Pošljite sporočilo preko našega orodja Povej Petrolu.