Znanje in podpora

Kako pričnem z uporabo Mojega Petrola?

V Mojem Petrolu lahko vse vidike svojega poslovanja z nami uredite kar prek spleta ali pametnega telefona. Preverite, kako preprosto je začeti!

Moj Petrol je Petrolov uporabniški portal, kjer vam omogočamo preprost in pregleden dostop do vseh ključnih podatkov vašega poslovanja s Petrolom.

In kako začeti z uporabo Mojega Petrola? Povsem preprosto:

Odprite Moj Petrol – na spletu ali v mobilni aplikaciji na vašem telefonu

Uporabniški portal moj Petrol najdete na naši spletni strani, v meniju Moj Petrol > Vstopna stran Moj Petrol ali pa na spletnem naslovu www.petrol.si/moj-petrol.

Če želite svoje nakupe, stanje Zlatih točk in porabo Petrol energentov preveriti tudi, ko se vam najbolj mudi, si na svoj pametni telefon naložite še mobilno aplikacijo Moj Petrol. Ta ima malenkost manj funkcionalnosti kot spletni portal, a pride še kako prav če svoje opravke radi uredite spotoma, z vašim telefonom.

Registrirajte se v Moj Petrol

Pred prvo uporabo Mojega Petrola – tako aplikacije kot portala – se morate vanj registrirati. 

registracija v Moj Petrol

Če že uporabljate našo mobilno aplikacijo Na poti, registracija v Moj Petrol ni potrebna – v portal ali app se prijavite kar s svojim Na poti uporabniškim imenom in geslom.

Če ne, ustvarite nov Moj Petrol račun.

Na vstopni strani portala Moj Petrola poiščite  “Nimate Moj Petrol uporabniškega računa?” in kliknite na “Registrirajte se". V naslednjem koraku nam zaupajte svoje ime, priimek in elektronski naslov, nato pa nastavite svoje geslo. To naj bo dolgo najmanj 8 znakov, vsebuje naj vaj eno veliko in malo tiskano črko ter vsaj eno število ali poseben znak.

V mobilni aplikaciji je registracija podobna: poiščite “Še nimam Moj Petrol računa” in ustvarite svoje novo uporabniško ime in geslo.

Za hitrejšo prijavo lahko svoj račun povežete tudi s Facebook ali Google profilom in se naslednjič v Moj Petrol prijavite kar prek njega.

Zadnji korak: povežite svoje poslovanje

Ob uspešni registraciji se boste znašli na vstopni strani Mojega Petrola, kjer vas bomo pozvali, da povežete svoje poslovanje

vstopna stran Moj Petrol

Brez skrbi, zveni huje, kot je v resnici. Vse kar morate storiti je, da portalu zaupate, kaj vse že imate pri nas: 

  • Ste član Petrol kuba? Potem v portal vnesite številko svoje Petrol klub plačilne kartice ali kartice zvestobe. 
  • Pri nas odjemate elektriko ali zemeljski plin? V portal vtipkajte številko sv