Znanje in podpora

Ne pustite, da vaše Zlate točke zapadejo. Raje jih porabite!

Vemo, da se po koncu veselega decembra januar velikokrat zdi dolgočasen in siv. K temu zagotovo pripomore tudi dejstvo, da se 31. januarjem izteče veljavnost Zlatih točk, ki ste jih z nakupi na Petrolu zbrali v lanskem letu. A ne pustite, da vam Zlate točke zapadejo. Raje jih porabite! Pa veste, za kaj vse jih lahko?

Na Petrolu najbolj od vsega cenimo zvestobo, zato člane Petrol kluba za nakupe nagrajujemo z Zlatimi točkami. Eno točko vam tako prinese prav vsak evro, ki ste ga za točenje bencina, nakup blaga ali plačilo naših storitev pustili na Petrolu.

Na vaši Petrol klub kartici se lahko tako ob koncu leta nabere kopica Zlatih točk – še posebej, če ste točke zbirali skupaj z družino in prijatelji. Ker vam do 31. decembra zbrane Zlate točke s koncem januarja zapadejo, sezona zbiranja točk pa se prične znova, je začetek novega leta kot nalašč za to, da še neporabljene točke zamenjate za eno izmed ugodnosti iz naše bogate ponudbe.

Kam torej z zbranimi Zlatimi točkami?

Ne pozabite preveriti še vseh ugodnosti, ki so se na vaši Petrol klub kartici nabrale z nakupi v lanskem letu. Zlate točke lahko namreč uveljavite tudi zanje. Ugodnosti, ki vam pripadajo, poiščite v uporabniškem portalu Moj Petrol ali o njih povprašajte naše prijazne prodajalce.

Dvojne Zlate točke za najlepši konec in začetek leta

Ker pa je januar tudi mesec novih začetkov, poskrbite, da bodo ti kar se da prijetni. Po novo letno vinjeto se zato do konca januarja odpravite na Petrol, kjer vas bomo za nakup nagradili z novimi Zlatimi točkami, za kar najlepši začetek nove sezone zvestobe.

To pa še ni vse! Če želite z nakupi do še več ugodnosti, v svoj rezervoar natočite gorivo Q Max in od novembra 2021 do konca januarja 2022 prejmite dvojne Zlate točke. Uživajte v boljši moči motorja in nižji porabi, nakupite vse potrebno za energije poln vsakdan ter pri tem z dvojnimi Zlatimi točkami še izdatno prihranite.

Ne veste za kaj porabiti točke? Delite jih z drugimi!

Imate cel kup Zlatih točk, pa ne veste, kam z njimi? Konec januarja pa je že skoraj tu? Svojo Petrol klub kartico povežite s karticami prijateljev ali družinskih članov ter zbrane Zlate točke delite z njimi. 

V članku preberite, kako združiti dve ali več Petrol klub kartici. To pomeni, da boste Zlate točke zbirali skupaj z drugimi, za popuste in ugodnosti pa jih lahko koristi kdorkoli znotraj skupine združenih kartic. Odlično božično darilo, kajne?

* * *