Znanje in podpora

Ne pustite, da vaše Zlate točke zapadejo. Raje jih porabite!

Ponudba novih akcij in popustov na elektriko in zemeljski plin je trenutno omejena. To pomeni, da svojih Zlatih točk do nadaljnega ne morete zamenjati za popust na električno energijo ali zemeljski plin. Izredne razmere na trgu in regulirane cene energentov so dobavitelje postavile pred težke odločitve, saj so cene, po katerih kupujemo energente, še vedno izredno visoke. Ker kljub temu ostajamo stabilen in zaupanja vreden partner pri oskrbi z energijo, smo primorani v času reguliranih cen omejiti ponudbo popustov. Ponovno jih bomo omogočili, ko nam bodo to dovoljevale razmere na trgu.

Do takrat pa smo za vas pripravili ponudbo drugih popustov za Zlate točke, ki vam bodo pomagali do varčne in udobne jeseni. Preverite jih na naši spletni strani.


Vemo, da se po koncu veselega decembra januar velikokrat zdi dolgočasen in siv. K temu zagotovo pripomore tudi dejstvo, da se 31. januarjem izteče veljavnost Zlatih točk, ki ste jih z nakupi na Petrolu zbrali v lanskem letu. A ne pustite, da vam Zlate točke zapadejo. Raje jih porabite! Pa veste, za kaj vse jih lahko?

Na Petrolu najbolj od vsega cenimo zvestobo, zato člane Petrol kluba za nakupe nagrajujemo z Zlatimi točkami. Eno točko vam tako prinese prav vsak evro, ki ste ga za točenje bencina, nakup blaga ali plačilo naših storitev pustili na Petrolu.

Na vaši Petrol klub kartici se lahko tako ob koncu leta nabere kopica Zlatih točk – še posebej, če ste točke zbirali skupaj z družino in prijatelji. Ker vam do 31. decembra zbrane Zlate točke s koncem januarja zapadejo, sezona zbiranja točk pa se prične znova, je začetek novega leta kot nalašč za to, da še neporabljene točke zamenjate za eno izmed ugodnosti iz naše bogate ponudbe.

Kam torej z zbranimi Zlatimi točkami?

Ne pozabite preveriti še vseh ugodnosti, ki so se na vaši Petrol klub kartici nabrale z nakupi v lanskem letu. Zlate točke lahko namreč uveljavite tudi zanje. Ugodnosti, ki vam pripadajo, poiščite v uporabniškem portalu Moj Petrol ali o njih povprašajte naše prijazne prodajalce.

Dvojne Zlate točke za najlepši konec in začetek leta

Ker pa je januar tudi mesec novih začetkov, poskrbite, da bodo ti kar se da prijetni. Po novo letno vinjeto se zato do konca j