Znanje in podpora

Ne žalujte za Zlatimi točkami. Raje jih porabite!

Vemo, da se po koncu veselega decembra januar velikokrat zdi dolgočasen in siv. K temu zagotovo pripomore tudi dejstvo, da se 31. januarjem izteče veljavnost Zlatih točk, ki ste jih z nakupi na Petrolu zbrali v lanskem letu. A ne žalujte za Zlatimi točkami. Raje jih porabite! Pa veste, za kaj vse jih lahko?

Na Petrolu najbolj od vsega cenimo zvestobo, zato člane Petrol kluba za nakupe nagrajujemo z Zlatimi točkami. Eno točko vam tako prinese prav vsak evro, ki ste ga za točenje bencina, nakup blaga ali plačilo naših storitev pustili na Petrolu.

Na vaši Petrol klub kartici se lahko tako ob koncu leta nabere kopica Zlatih točk – še posebej, če ste točke zbirali skupaj z družino in prijatelji. Ker vam do 31. decembra zbrane Zlate točke s koncem januarja zapadejo, sezona zbiranja točk pa se prične znova, je prvi mesec v letu kot nalašč za to, da še neporabljene točke zamenjate za eno izmed ugodnosti iz naše bogate ponudbe.

Kam torej januarja z lanskimi Zlatimi točkami?

Za kar najlepši uvod v novo leto jih lahko:

Ne pozabite preveriti še vseh ugodnosti, ki so se na vaši Petrol klub kartici nabrale z nakupi v lanskem letu. Zlate točke lahko namreč uveljavite tudi zanje. Ugodnosti, ki vam pripadajo, poiščite v uporabniškem portalu Moj Petrol ali o njih povprašajte naše prijazne prodajalce.

Pa še nasvet: če nas v tem letu v treh mesecih obiščete vsaj devetkrat ali porabite vsaj 250 €, vas bomo za zvestobo vsako četrtletje nagradili s posebnimi ugodnostmi!

Zlate točke unovčite tudi za ugodnosti, ki so se na vaši Petrol klub kartici nabrale z nakupi v lanskem letu.

Nove točke za najlepši začetek leta

Ker pa je januar tudi mesec novih začetkov, poskrbite, da bodo ti kar se da prijetni. Po novo letno vinjeto se zato do konca januarja odpravite na Petrol, kjer vas bomo za nakup nagradili z novimi Zlatimi točkami, za kar najlepši začetek nove sezone zvestobe.

Se že veselimo vašega obiska!

* * *