Znanje in podpora

Kurilno olje naročite prek spleta – v Mojem Petrolu

V dobi hitrega življenjskega tempa je vse bolj pomembno, da si nekatera življenjska opravila olajšamo, če je to le mogoče. Ker v Petrolu cenimo vaš čas, lahko pri nas kurilno olje v nekaj klikih naročite kar na spletu. Vas zanima, kako?

Kurilno olje lahko pri nas naročite na več načinov: na izbranih bencinskih servisih, po telefonu, lahko pa se izognete čakalnim vrstam ter svoj energent že v nekaj minutah naročite kar prek spleta, v uporabniškem portalu ali v mobilni aplikaciji Moj Petrol.

Vse možnosti naročila kurilnega olja na Petrolu si lahko ogledate tule.

Do kurilnega olja že v nekaj klikih

Moj Petrol je uporabnikom na voljo v dveh oblikah: kot spletni uporabniški portal in kot mobilna aplikacija.

V obeh vam omogočamo preprost in pregleden dostop do vseh ključnih podatkov vašega poslovanja z nami. Že v nekaj klikih lahko uredite vse, za kar bi sicer obiskali naše prodajno mesto ali nas poklicali po telefonu, pa naj gre za sporočanje stanja števca za elektriko ali zemeljski plin, unovčenje Zlatih točk ali nadzor nad vašimi transakcijami  – pa tudi hitri izračun cene kurilnega olja ter naročilo. 

Kako torej naročiti kurilno olje prek spleta? V štirih preprostih korakih!

1. korak: Informativni izračun

Vse se, seveda, začne pri ceni kurilnega olja. Pri tem ne pozabite: naročeno kurilno olje pri nas vedno zaračunamo po ceni, ki velja na dan naročila, dajatve pa po ceni, ki veljajo na dan dobave.

Informativni strošek naročila in dostave kurilnega olja lahko preverite: 

S pomočjo obrazca, ki ga najdete na naši spletni strani

  • V obrazec vnesite želeno količino kurilnega olja (minimalno naročilo je 500 L).
  • Lastniki Petrol klub plačilne kartice lahko označite še število obrokov, v katerih bi naročilo plačali.
  • Kliknite na gumb “Izračunaj ceno”.

Informativni izračun kurilnega olja

Izpisal se vam bo informativni strošek naročila, ki vsebuje razčlenjeno ceno naročila, vključno s ceno dostave in podrobnostmi vašega obročnega odplačevanja. Če vam cena ustreza, kliknite na gumb “Naroči v Mojem Petrolu”.

Preusmerjeni boste v uporabniški portal Moj Petrol – vanj se prijavite s svojim e-naslovom in geslom, za hitrejšo prijavo pa račun povežite s svojim Facebook ali Google profilom.

S pomočjo obrazca v Mojem Petrolu, ki ga najdete v meniju Moji energenti > Kurilno olje

V uporabniški portal Moj Petrol se prijavite s svojim e-naslovom in geslom, za hitrejšo prijavo pa lahko račun povežete tudi s svojim Facebook ali Google profilom.

  • V obrazec vnesite želeno količino kurilnega olja (minimalno naročilo je 500 L).
  • Označite še, če bi poleg kurilnega olja želeli naročiti tudi KOEL Plus, visoko učinkovit dodatek, ki izboljšuje naravne lastnosti kurilnega olja.
  • Kliknite na gumb “Izračunaj ceno”.

Izpisal se vam bo informativni strošek naročila, ki vsebuje razčlenjeno ceno naročila, vključno s ceno dostave in podrobnostmi vašega obročnega odplačevanja. Če vam cena ustreza, kliknite na gumb “Naprej na plačilo”.

Kurilno olje lahko naročite tudi v mobilni aplikaciji Moj Petrol. Aplikacijo prenesite na svoj telefon ter sledite istim korakom naročila. 

2. korak: Način plačila

V drugem koraku naročila kurilnega olja izberite način, na katerega boste energent plačali. Izbirajte med: 

S klikom na polje “Dodajte drug način plačila” lahko prvemu dodate tudi drugo plačilno sredstvo in tako s kombiniranjem plačila poljubno razporedite stroške svojega naročila.

Če ste za plačilno sredstvo izbrali Petrol klub plačilno kartico, lahko naročeno kurilno olje plačate tudi na do 12 obrokov. Obkljukajte polje “Želim plačevanje na obroke” ter označite število obrokov, ki jih želite. 

S klikom na gumb “Izračunaj ceno” se bodo na desni nato pojavile vse podrobnosti vašega plačila.

Ne pozabite: vsak nakup kurilnega olja bo članom Petrol kluba prinesel Zlate točke, s katerimi boste deležni številnih ugodnosti in popustov, med drugim tudi nižjo ceno Petrol Elektrike in Zemeljskega plina.

3. korak: Dostava

V naslednjem, predzadnjem koraku izberite podrobnosti dostave kurilnega olja.

  • Vnesite naslov, na katerega naj vam kurilno olje dostavimo, ter izberite datum, na katerega bi želeli imeti energent dostavljen. Po najboljših močeh se bomo potrudili, da se kar se da približamo vašemu želenemu terminu.
  • V polju “Opombe” nam zaupajte, ali naj bomo pri dostavi na kaj še posebej pozorni. Naročate na vikend? Je objekt težko dostopen? Želite, da vas pred prihodom pokličemo na drugo številko, na kateri boste dosegljivi ali pa bo dosegljiv nekdo drug?
  • Zaupajte nam še svoje kontaktne podatke: ime, priimek, elektronski naslov ter mobilni telefon, da vam lahko sporočimo podrobnosti vaše dostave.

Dostava kurilnega olja

4. korak: Povzetek naročila

V naslednjem, zadnjem koraku preglejte podatke, ki ste jih vnesli v obrazec in oddajte svoje naročilo. Pozorno preberite povzetek vašega naročila kurilnega olja ter preverite, ali je datum dostave pravi in da so pravi tudi vaši kontaktni podatki, nato kliknite na gumb “Oddaj naročilo”.

O natančnem datumu in uri dostave kurilnega olja vas bomo obvestili po telefonu oz. elektronski pošti. Prosimo vas še, da imate, če ste naročilo kurilnega olja plačali s Petrol klub kartico, kartico pri sebi, ko vam naročilo dostavimo.

Podrobnosti svojega plačila lahko kadarkoli preverite v Mojem Petrolu, v meniju Finance > Opravljene transakcije.  

* * *