Znanje in podpora

Servis klime v avtu

Za zanesljivo in učinkovito delovanje vaše avto klime potrebujete občasen servis ter primerno redno vzdrževanje. Klimo v avtu je priporočljivo pregledati vsaj enkrat na leto, s čimer boste omogočili optimalno učinkovitost vaših klimatskih naprav

V naših TipStop delavnicah vam poleg hitrega servisa avtoklime omogočamo tudi njeno polnjenje ter temeljit pregled vašega vozila. Z rednim servisom klime v avtu  ter ustreznim avtoklima polnjenjem se boste tako ognili morebitnim okvaram ter omogočali optimalno delovanje vašega vozila.

Avto klima servis in servis osebnega vozila

Za varno in prijetno vožnjo potrebuje vsakršno vozilo redno vzdrževanje ter kvaliteten avtoservis. V Petrolovih servisnih delavnicah vam naši profesionalni avtomehaniki s pomočjo avtomehanične opreme in orodja nudijo številne visokokvalitetne storitve, med drugim tudi vzdrževanje in servis klime v avtu. V mehaničnih delavnicah vam omogočijo diagnostiko in pregled vozila ter ugodno in hitro popravilo morebitnih okvar vašega avtomobila ali klime. Redni servis avtomobila je nenazadnje ključnega pomena za vašo varnost in omogoča optimalno funkcionalnost vašega avta.

Avtoklima: polnjenje in vzdrževanje klime v avtu

Servis klime v avtu zagotavlja nemoteno in zdravju neškodljivo delovanje vaše avto klime. Servis si lahko pri naših strokovnih avtomehanikih zagotovite za ugodno ceno ter hkrati opravite še potrebni redni servis osebnega vozila. Poleg vzdrževanja in servisa vaše avtoklime vam omogočamo tudi njeno polnjenje. Ker je zadovoljstvo naših strank prioriteta, vam nudimo hiter in učinkovit servis klime za ugodno ceno in številnimi popusti. Zaupajte nam in poskrbeli bomo za vaše polno zadovoljstvo!

Servis klime v avtu zagotavlja nemoteno in zdravju neškodljivo delovanje vaše avto klime.

Redni servis klime v avtu za ugodno ceno

Člani Petrol kluba so deležni številnih ugodnosti in popustov pri avtoservisu, polnjenju avto klime ter pri drugi avtomobilski opremi zato nikar ne oklevajte in si oglejte naš katalog izdelkov in storitev. Hitri servis in pregled vozila bo zagotovo izboljšal delovanje vašega avtomobila ter tako zmanjšal možnosti prihodnjih okvar.  

Pridružite se torej številnim zadovoljnim članom Petrolovega kluba ugodnosti ter si omogočite ugoden servis klime v avtu ali popravilo avta, kar potrebujete. V primeru, da imate dodatna vprašanja v zvezi z avto klima servisom pa se le obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali.

* * *

Klepet

Pomoč in svetovanje

Klepet s svetovalcem

Pomoč in svetovanje

Zavedamo se, da je hiter in neposreden dostop do želenih informacij ključnega pomena. Prijazni in strokovno podkovani operaterji vam bodo z veseljem pomagali.

Klic

Brezplačna telefonska številka:

080 22 66

eShop brezplačna telefonska številka:

080 22 13

Klici iz tujine:

+386 14 71 45 90

Klici za pravne osebe:

+386 1 58 63 535

Elektronska pošta

Splošne informacije in podpora:

podpora.strankam@petrol.si

Spletna trgovina eShop:

eshop@petrol.si

Za podjetja:

poslovne.resitve@petrol.si

Facebook sporočilo
Povej Petrolu

Pošljite sporočilo preko našega orodja Povej Petrolu.