Z aplikacijo Na poti plačajte gorivo hitreje kot kadarkoli

PRENESITE IZ GOOGLE PLAY PRENESITE IZ APP STORE PRENESITE IZ APPGALLERY

Pri strankah, ki bodo točenje in plačilo goriva želele opraviti z aplikacijo Na poti ter ne bodo vstopale v prodajni prostor, PCT pogoja ne bomo preverjali.

V Petrolu bomo natančno spremljali vse odloke in njihovo izpolnjevanje, se trudili za čim bolj nemoteno poslovanje še naprej in se sproti prilagajali vsem zahtevam pristojnih strokovnih služb.

Potrebujete le svoj pametni telefon, na katerem je nameščena aplikacija Na poti, vanjo pa dodano eno izmed plačilnih sredstev na voljo: plačilna kartica Visa ali Mastercard, mBills, naloženo dobroimetje (za plačilo goriva najmanj 50 € dobroimetja) ali Petrol klub plačilna kartica (za plačilo goriva vsaj 50 € limita na kartici).

  • Skenirajte QR kodo na točilnem agregatu in potrdite lokacijo
  • Potrdite plačilo goriva z izbranim plačilnim sredstvom
  • Natočite gorivo
  • Preverite sporočilo o uspešnosti plačila z aplikacijo ter račun, ki ga prejmete ob uspešnem plačilu.

Gorivo plačajte z aplikacijo Na poti

Bodite vedno na tekočem s cenami goriv na Petrolu

Niste prepričani koliko bo stalo gorivo na lokaciji, kjer nameravate napolniti svoj rezervoar? Cene goriv lahko kadarkoli preverite za vse Petrol bencinske servise in se vnaprej odločite, kje boste natočili gorivo.

V aplikaciji Na poti pritisnite na znak za lokacijo, poiščite prodajno mesto in si oglejte 'Podrobnosti'. Tu se nahajajo informacije o cenah goriv in delovni čas tega prodajnega mesta.

Preberite več o aplikaciji Na poti in točenju goriva

Preverite, kako z aplikacijo gorivo natočite gibalno ovirani

Aplikacija Na poti predstavlja najbolj priročen način točenja goriva, saj omogoča plačilo kar iz vašega vozila. To je še posebej prijazno do vseh, ki ste gibalno ovirani. 

Preberite več