Znanje in podpora

Ste vedeli? Svoj nakup na Petrolu lahko razdelite na do 24 obrokov

Potrebujete le Petrol klub plačilno kartico zvestobe. Z njo lahko pri nas kupujete še ugodneje, popolnoma brez obresti.

Petrol klub plačilna kartica zvestobe je kartica za vse zveste kupce Petrola, ki si poleg zbiranja Zlatih točk želite še plačilne funkcije. Omogoča vam namreč zamik plačila in pa nakup na obroke – po novem kar na do 24 obrokov! 

Več o Petrol klub plačilni kartici in kako do nje si preberite tukaj.  

Kako lahko na Petrolu plačam na obroke?

Preprosto: pri nakupu (na spletu ali v živo, na našem prodajnem mestu) uporabite svojo Petrol klub plačilno kartico. 

Petrol klub plačilna kartica vam omogoča, da svoj nakup na Petrolu plačate na do 24 obrokov, z najnižjo vrednostjo obroka 10 €.  

Minimalno število obrokov je 2, maksimalno pa 24. Pri štiriindvajsetih obrokih mora biti vrednost vašega nakupa najmanj 240 €.  

Kaj vse lahko na Petrolu kupim na obroke?

Na obroke lahko na Petrolu kupite vrsto izdelkov, od IR panelov in klimatskih naprav vse do e-vinjet, zimskih ter letnih gum in še in še. Ponudbo preverite na naši spletni strani, na Petrol prodajnih mestih in v Energetskem centru Petrol

Na obroke lahko kupujete tudi izdelke v naši spletni trgovini Petrol eShop. Število obrokov in vrednost posameznega obroka boste tu določili v zadnjem koraku nakupa, v košarici.

Na obroke pa pri nas žal ne morete kupiti goriva, vstopnic, smučarskih kart, plinskih jeklenk, tobačnih izdelkov, mobilnih kartic, madžarskih vinjet, srečk, športnih stav in loterijskih srečk, darilnih bonov Petrol, Bitcoinov, PaySafe kartic ali A-bonov. Prav tako ne morete napolniti mobilne denarnice mBills ali plačati položnic ali odkupnine za pakete.