Znanje in podpora

Zakaj se v Petrol klubu splača oddati soglasje za obdelavo osebnih podatkov?

Ker vam lahko samo tako pišemo o naši ponudbi ter popustih v Petrol klubu in ker si lahko tako prislužite še dodatne ugodnosti, nagrade in ugodnejše cene!

V Petrolu zvestim članom Petrol kluba zagotavljamo občutne popuste pri izdelkih in storitvah iz naše bogate ponudbe, ekskluzivne akcije in posebne ugodnosti na podlagi nakupnih navad, zanimanj in želja.

Da pa vam lahko zgornje ponudimo, nam morate to dovoliti. Zakaj torej zaupati Petrolu in soglašati z obdelavo osebnih podatkov za oblikovanje profila?

Zato ker: 

  • Vam lahko samo tako pošiljamo elektronska sporočila z vsebinami Petrol kluba
  • Vam tako obiski Petrola lahko prinesejo še dodatne nagrade
  • Se lahko uvrstite v žreb za najbolj zaželene nagrade
  • Pridobite pravico zvestih članov do dodatnih ugodnosti in še prijaznejših nakupov

Dovolite nam, da vam pišemo, vas spoznamo, nagradimo za pogosto obiskovanje Petrola in vam ponudimo vse tisto, kar vas najbolj navdušuje – ceneje in najbolj ugodno. 


V članku preberite:


Ugodnosti, prilagojene vam in nagrade za zvestobo 

V Petrolu si prizadevamo, da bi članom Petrol kluba, ki ste nam to dovolili, lahko ponujali ugodnosti, ki so kar najbolj prilagojene vašim individualnim nakupnim navadam in zanimanjem, prav tako pa bi vas radi presenečali ob praznikih, ki so povezani z vašim spolom (na primer 8. marec) ali mesecem rojstva (darilo za vaš rojstni dan).

Tako vam lahko ponudimo ugodnosti, ki so prilagojene samo vam in za katere na podlagi posredovanih osebnih podatkov in na podlagi preteklih nakupov, menimo, da si jih najbolj želite, nagradimo pa vas lahko tudi za pogostost vaših obiskov ali vsoto opravljenih nakupov v določenem obdobju.

Da vaše osebne podatke lahko obdelujemo za ta namen, pa potrebujemo vaše soglasje. Tako bomo s pomočjo vaših podatkov, ki ste nam jih posredovali bodisi neposredno, bodisi posredno s svojimi aktivnostmi, ugotovili, kakšen je vaš okus in kaj vas zanima ter tako oblikovali vaš profil, na podlagi katerega vam bomo pripravljali vam prilagojene ponudbe ter vas nagrajevali za vašo zvestobo.  

Kako podam soglasje za obdelavo osebnih podatkov? 

Zaradi uveljavitve Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR), ki je prinesla tudi nove zahteve glede posredovanja soglasij za obdelavo osebnih podatkov,  številne privolitve, ki so bile veljavne pred njeno uveljavitvijo, zaradi načina, na katerega so bile pridobljene, niso več ustrezne.  

Ker nam je v Petrolu varnost vaših osebnih podatkov najpomembnejša, smo soglasja za obdelavo osebnih podatkov smo natančneje opredelili, določili jasne namene za obdelavo osebnih podatkov, posameznike pa seznanili s še dodatnimi informacijami, na po