Znanje in podpora

Petrol klub ugodnosti vam sedaj prinašajo še več!

Ker v Petrolu skrbimo za svoje zveste kupce in želimo ostati povezani z vami, smo našo ponudbo in posebne ugodnosti, s katerimi nagradimo vašo zvestobo, med seboj povezali še bolj. Preverite, kaj vse vam po novem prinaša članstvo v Petrol klubu!

Nagrade za prav vse imetnike Petrol klub kartic

Ob včlanitvi v Petrol klub lahko izbirate med dvema karticama:

Ne glede na izbrano kartico, pa boste, kot član Petrolove družine zvestobe, z nakupi na Petrolu zbirali Zlate točke. Te lahko unovčite za popuste in ugodnosti iz naše bogate ponudbe, pa tudi za nižji račun Petrol Elektrike ali Zemeljskega plina. Podeljujemo pa vam tudi dodatne nagrade, s katerimi se vam želimo še dodatno zahvaliti za vašo zvestobo. 

Da nam to omogočite, pa nam morate vsi, ki tega še niste storili, v uporabniškem portalu Moj Petrol podati privoljenje za izdelavo prilagojenih ponudb.

In katere ugodnosti in nagrade so lahko vaše?

Nagrada za obisk in ob vašem prazniku

Vse, ki ste pri nas vsaj devetkrat v 3 mesecih opravili nakup (štejejo tudi računi za Petrol Elektriko!) ali v istem obdobju porabili vsaj 250 € bomo po koncu vsakega četrtletja presenetili s posebno ugodnostjo, izbrano posebej za vas. Naložili jo bomo na vašo Petrol klub kartico, prvi pa boste lahko preizkusili še novosti iz naše Fresh ponudbe.  

To pa ni vse: ob vašem rojstnem dnevu ali prazniku - kot je, na primer, osmi marec - vam bomo v Petrol klubu poklonili darilce, ki vam bo še polepšalo praznovanje. Da lahko do vaših podatkov dostopamo, pa, zopet, potrebujemo vaše privoljenje

Sodelovanje v nagradnih igrah 

V Petrol klubu za svoje zveste člane velikokrat organiziramo nagradne igre z bogatimi nagradami. Kdo ve, morda se ravno vam nasmehne sreča! Zato je pametno, da v Mojem Petrolu uredite svoje soglasje za profiliranje - tako bomo lažje stopili v stik z vami in pripravili nagrade, ki vam bodo naravnost pisane na kožo. 

Šest je lahko enako sedem

To pa še ni vse … Vse zveste člane Petrol kluba nagrajujemo še s slastnimi, zdravimi napitki smoothie iz naše Fresh ponudbe. Ob plačilu Kave na poti za devet popitih kav lahko že danes deseto srknete zastonj, naboru brezplačnih napitkov pa se je sedaj pridružil še smoothie. Za vsakih šest kupljenih vitaminskih napitkov boste tako sedmega dobili zastonj.

Ne pozabite: do gratis izdelka lahko pridete hitreje če svojo Petrol klub kartico povežete z družino ali prijatelji in popite smoothije zbirate skupaj.  

In še več!

Ko se odpravite na Petrol, bodite pozorni na oznake "To pa ni cena!" in "To pa je cena!" ob določenih artiklih. 

Pod imenom "To pa je cena!" se skrivajo posamezni izdelki, ki jih lahko člani Petrol kluba kupite za zgolj 1 €. Tej razburljivi ponudbi pa se pridružuje še bolj privlačna ponudba z imenom "To pa ni cena!", v kateri so označeni sezonski izdelki, ki bodo članom Petrol kluba na voljo za nič evrov – seveda ob unovčitvi zbranih Zlatih točk.  

* * *