Znanje in podpora

Petrol klub ugodnosti vam sedaj prinašajo še več!

Ker v Petrolu skrbimo za svoje zveste kupce in želimo ostati povezani z vami, smo našo ponudbo in posebne ugodnosti, s katerimi nagradimo vašo zvestobo, med seboj povezali še bolj. Preverite, kaj vse vam po novem prinaša članstvo v Petrol klubu!

Nagrade za prav vse imetnike Petrol klub kartic

Ob včlanitvi v Petrol klub lahko izbirate med dvema karticama:

Ne glede na izbrano kartico, pa boste, kot član Petrolove družine zvestobe, z nakupi na Petrolu zbirali Zlate točke. Te lahko unovčite za popuste in ugodnosti iz naše bogate ponudbe, pa tudi za nižji račun Petrol Elektrike ali Zemeljskega plina. Podeljujemo pa vam tudi dodatne nagrade, s katerimi se vam želimo še dodatno zahvaliti za vašo zvestobo. 

Da nam to omogočite, pa nam morate vsi, ki tega še niste storili, v uporabniškem portalu Moj Petrol podati privoljenje za izdelavo prilagojenih ponudb.

In katere ugodnosti in nagrade so lahko vaše?

Nagrada za obisk in ob vašem prazniku

Vse, ki redno obiskujete Petrol, bomo za vašo zvestobo nagradili: 

  • Imetnike Petrol klub plačilne kartice, ki ste nam dovolili, da za vas izdelujemo prilagojene ponudbe, bo vsako četrtletje razveseila košarica ugodnosti. V njej boste našli vse od smoothiejev, energijskih pijač, do sveže pripravljenih Fresh dobrot.  
  • Vse imetnike Petrol klub plačilne kartice in vse člane Petrol kluba (tudi tiste, ki nimate urejenih soglasij!) bomo vsako četrtletje pocrkljali s Kavo na poti, ki bo vaša za samo 50 Zlatih točk. 
  • Najbolj zveste imetnike navadne Petrol klub kartice zvestobe pa v vsakem četrtletju čaka še ena izmed Fresh dobrot - sendvič, burger, foccaccia in še in še - ki bo vaša za 50 Zlatih točk. 

To pa ni vse: ob vašem rojstnem dnevu ali prazniku - kot je, na primer, osmi marec - vam bomo v Petrol klubu poklonili darilce, ki vam bo še polepšalo praznovanje. Da lahko do vaših podatkov dostopamo, pa, zopet,