Znanje in podpora

Petrol klub ugodnosti vam sedaj prinašajo še več!

Ker v Petrolu skrbimo za svoje zveste kupce in želimo ostati povezani z vami, smo našo ponudbo in posebne ugodnosti, s katerimi nagradimo vašo zvestobo, med seboj povezali še bolj. Preverite, kaj vse vam po novem prinaša članstvo v Petrol klubu!

Nagrade za prav vse imetnike Petrol klub kartic

Ob včlanitvi v Petrol klub lahko izbirate med dvema karticama:

Ne glede na izbrano kartico, pa boste, kot član Petrolove družine zvestobe, z nakupi na Petrolu zbirali Zlate točke. Te lahko unovčite za popuste in ugodnosti iz naše bogate ponudbe, pa tudi za nižji račun Petrol Elektrike ali Zemeljskega plina. Podeljujemo pa vam tudi dodatne nagrade, s katerimi se vam želimo še dodatno zahvaliti za vašo zvestobo. 

Da nam to omogočite, pa nam morate vsi, ki tega še niste storili, v uporabniškem portalu Moj Petrol podati privoljenje za izdelavo prilagojenih ponudb.

In katere ugodnosti in nagrade so lahko vaše?

Nagrada za obisk in ob vašem prazniku

Vse, ki redno obiskujete Petrol, bomo za vašo zvestobo nagradili: 

  • Imetnike Petrol klub plačilne kartice, ki ste nam dovolili, da za vas izdelujemo prilagojene ponudbe, bo vsako četrtletje razveseila košarica ugodnosti. V njej boste našli vse od smoothiejev, energijskih pijač, do sveže pripravljenih Fresh dobrot.  
  • Vse imetnike Petrol klub plačilne kartice  (tiste, ki nimate urejenih soglasij!) bomo vsako četrtletje pocrkljali s Kavo na poti, ki bo vaša za samo 100 Zlatih točk. 
  • Najbolj zveste imetnike navadne Petrol klub kartice zvestobe pa v vsakem četrtletju obvezno čaka tudi ena izmed Fresh dobrot - sendvič, burger, foccaccia in še in še - ki bo vaša za 100 Zlatih točk. 

To pa ni vse: ob vašem rojstnem dnevu ali prazniku - kot je, na primer, osmi marec - vam bomo v Petrol klubu poklonili darilce, ki vam bo še polepšalo praznovanje. Da lahko do vaših podatkov dostopamo, pa, zopet, potrebujemo vaše privoljenje

Sodelovanje v nagradnih igrah 

V Petrol klubu za svoje zveste člane velikokrat organiziramo nagradne igre z bogatimi nagradami. Kdo ve, morda se ravno vam nasmehne sreča! Zato je pametno, da v Mojem Petrolu uredite svoje soglasje za profiliranje - tako bomo lažje stopili v stik z vami in pripravili nagrade, ki vam bodo naravnost pisane na kožo. 

Pet je lahko enako šest

To pa še ni vse! Vse člane Petrol kluba nagrajujemo tudi za vsako Kavo na poti, ki ko popijete z našo aplikacijo. Ob plačilu kavice z appom Na poti boste za 5 popitih kav šesto srknili zastonj. Vse kar morate storiti je, da v aplikacijo Na poti povežete svojo Petrol klub kartico. Preberite, kako

* * *

Klepet

Pomoč in svetovanje

Klepet s svetovalcem

Pomoč in svetovanje

Zavedamo se, da je hiter in neposreden dostop do želenih informacij ključnega pomena. Prijazni in strokovno podkovani operaterji vam bodo z veseljem pomagali.

Klic

Brezplačna telefonska številka:

080 22 66

eShop brezplačna telefonska številka:

080 22 13

Klici iz tujine:

+386 14 71 45 90

Klici za pravne osebe:

+386 1 58 63 535

Elektronska pošta

Splošne informacije in podpora:

podpora.strankam@petrol.si

Spletna trgovina eShop:

eshop@petrol.si

Za podjetja:

poslovne.resitve@petrol.si

Facebook sporočilo
Povej Petrolu

Pošljite sporočilo preko našega orodja Povej Petrolu.