Znanje in podpora

Petrol klub ugodnosti vam sedaj prinašajo še več!

Ker v Petrolu skrbimo za svoje zveste kupce in želimo ostati povezani z vami, smo našo ponudbo in posebne ugodnosti, s katerimi nagradimo vašo zvestobo, med seboj povezali še bolj. Preverite, kaj vse vam po novem prinaša članstvo v Petrol klubu!

Nagrade za prav vse imetnike Petrol klub kartic

Ob včlanitvi v Petrol klub lahko izbirate med dvema karticama: navadno Petrol kartico zvestobe, s katero ob vsakem nakupu zbirate točke zvestobe, in plačilno Petrol kartico zvestobe, ki je hkrati tudi plačilno sredstvo in omogoča tudi plačevanje na obroke. 

Ker smo doslej večino ugodnosti lahko ponudili le uporabnikom Petrol plačilne kartice, želimo po novem za zvestobo nagrajevati tudi vse imetnike navadne kartice. Slednji ste lahko doslej zbirali le točke zvestobe, ki so vam prinesle nižje cene posameznih izdelkov in storitev (na primer Petrol Elektrike), nismo pa vam podeljevali dodatnih nagrad, s katerimi bi se vam še dodatno zahvalili za vašo zvestobo.

Ker menimo, da si tudi imetniki navadnih Petrol kartic zaslužite našo pozornost, bomo vse, ki vsaj devetkrat v 3 mesecih obiščete katerokoli prodajno mesto Petrol in pri tem porabite vsaj 250 €, vključno s točenjem goriva, sedaj še dodatno nagrajevali. Po koncu vsakega četrtletja bomo tako na vašo Petrol klub kartico naložili sezonske ugodnosti, ki jih bomo izbrali prav posebej za vas, prvi pa boste lahko preizkusili še novosti iz naše ponudbe.  

Da pa nam to omogočite, nam morate vsi, ki tega še niste storili, v uporabniškem portalu Moj Petrol podati privoljenje za izdelavo prilagojenih ponudb.

Ste odjemalec Petrol Elektrike ali Zemeljskega plina?

Dobra novica! Poleg Zlatih točk, ki vam prinašajo vedno ugoden račun elektrike ali zemeljskega plina, in darilc iz naše ponudbe bomo vsem članom Petrol kluba, ki ste nas obiskali vsaj devetkrat v 3 mesecih ali porabili vsaj 250 € in imate z nami sklenjeno vsaj eno pogodbo za odjem energentov, omogočili tudi uvrstitev v žreb za privlačne vstopnice in karte iz naše ponudbe na portalu Petrol Ticket

Seveda bomo tudi za to, da boste lahko sodelovali v žrebu, najprej potrebovali vaše soglasje za profiliranje ter seveda nato še izrecno strinjanje s pravili nagradne igre, na podlagi katerih boste lahko uvrščeni v žreb za vstopnice. K strinjanju s pravili nagradne igre vas bomo pozvali po koncu vsakega četrtletja.

Šest je lahko enako sedem

To pa še ni vse … Vse zveste člane Petrol kluba bomo odslej nagrajevali še s slastnimi, zdravimi napitki smoothie iz naše Fresh ponudbe. Ob plačilu Kave na poti za devet popitih kav lahko že danes deseto srknete zastonj, naboru brezplačnih napitkov pa se je sedaj pridružil še smoothie. Za vsakih šest v aplikaciji kupljenih vitaminskih napitkov boste tako sedmega dobili zastonj. Zagotovo pa se bodo smoothijem v prihodnje pridružili tudi številni drugi uporabni izdelki.

In še več!

Na Petrolovih prodajnih mestih pa smo za vas pripravili tudi dve posebni ponudbi, ki vas bosta zagotovo navdušili. Prva se skriva pod imenom »To pa je cena« in se navezuje na posamezne izdelke, ki so označeni s posebno nalepko, člani pa jih lahko kupite za zgolj 1 €. Tej razburljivi ponudbi pa se pridružuje še bolj privlačna ponudba z imenom »To pa ni cena«, v kateri bodo z nalepko označeni sezonski izdelki, ki bodo članom Petrol kluba na voljo za nič evrov – seveda ob unovčitvi zbranih Zlatih točk.  

* * *