Znanje in podpora

Zbiranje Zlatih točk z družino in prijatelji

Ste vedeli? Zlate točke lahko v Petrol klubu zbirate tudi skupaj s svojimi najbližjimi, tako da povežete svoje Petrol klub kartice. 

Pogosto se zgodi, da želijo družinski člani ali prijatelji Zlate točke, pridobljene z nakupi na Petrolu, zbirati skupaj in tako koristiti številne ugodnosti, ki jih točke prinašajo.

To je mogoče z združitvijo dveh ali več Petrol klub kartic, pri čemer si sami izberete katera kartica bo nosilna in katere kartice bodo pridružene. Ob združitvi bodo vse povezane kartice Zlate točke in ugodnosti zbirale skupaj, točke pa se bodo beležile na vse kartice hkrati. Zlate točke lahko nato koristi kdorkoli znotraj skupine združenih kartic.

Kako povežem več Petrol klub kartic?
  • Izpolnite Obrazec za povezavo Petrol klub kartic.
  • Obrazec natisnite, podpišite in nam ga posredujte na naslov Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska cesta 50, 1000 Ljubljana.
  • V roku dveh delovnih dni od prejema obrazca bomo Petrol klub kartice, naštete v obrazcu, med seboj povezali in lahko boste pričeli s skupnim zbiranjem točk.

Družinski člani lahko Zlate točke zbirate skupaj, tako da povežete svoje Petrol klub kartice.

Kaj pa, če želim povezane kartice zopet razdružiti?

Poleg združitve omogočamo tudi razdružitev Petrol klub kartic, ki omogoča razdružitev povezane kartice od nosilca.

Ko pridruženo kartico razdružimo od nosilca, vse Zlate točke ostanejo zabeležene zgolj na kartici nosilca. Druge razdružene kartice z razdružitvijo pričnejo s pridobivanjem in koriščenjem Zlatih