Znanje in podpora

Preverite, kako v aplikacijo Na poti dodati Petrol klub kartico

Če ste v aplikacijo Na poti prijavljeni kot član Petrol kluba, lahko tudi s svojim telefonom zbirate Zlate točke in uživate v številnih ugodnostih – tudi v brezplačni kavi in avtopranju.  

Kot člana Petrol kluba vas bomo prepoznali:  

Ob prijavi v aplikacijo Na poti. Vanjo se prijavite z uporabniškim računom, ki ste ga ustvarili v Mojem Petrolu ali v Petrol eShop. Do vseh naših aplikacij in do spletne trgovine lahko namreč dostopate z enotnim Petrol uporabniškim računom.  

Ko v aplikacijo Na poti dodate svojo Petrol klub kartico. Če Petrol uporabniškega računa še nimate ali vanj še niste dodali Petrol klub kartice, lahko kartico dodate v aplikaciji Na poti. Kako, si preberite spodaj.  

Kako v aplikacijo na poti dodam Petrol klub kartico?

1. Odprite aplikacijo Na poti in izberite ekran ‘Petrol klub'.

Na ekranu poiščite znak “Dodaj kartico” in pritisnite nanj.  

2. Izpolnite obrazec, ki se pojavi.

Vpišite svoje ime, priimek ter mobilni telefon. Pazite, da boste v obrazec vnesli podatke, po katerih vas poznamo v Petrol klubu.  

3. Vnesite kodo svoje Petrol klub kartice ...

V naslednjem koraku vnesite črtno kodo s hrbtne strani vaše Petrol klub kartice. Kodo pretipkajte ali jo fotografirajte. In že boste lahko uporabljali aplikacijo kot član Petrol kluba! 

4. … ali pa ustvarite novo, virtualno Petrol klub kartico. 

Če podatkov, ki ste jih vnesli, ne prepoznamo (ne najdemo Petrol klub kartice, ki bi bila povezana z njimi), vam bomo ustvarili novo virtualno Petrol klub kartico. V aplikaciji jo lahko pričnete uporabljati takoj.