Znanje in podpora

Hitri servis in diagnostika vozila

Hitri servis, ki vam zagotovi varnost na cesti

Iščete kvalitetne avtomehanike, ki bi učinkovito opravili hitri servis ali popravilo vašega avtomobila? Potem ste na pravem mestu! V naših avtomehaničnih delavnicah po Ljubljani in drugod vam ponujamo vse storitve hitrega servisa in avtooptike na enem mestu. V naših Petrolovih servisih si tako lahko priskrbite popravilo izpušnih cevi, vzdrževanje in servis klime v avtu, pregled zavor, menjavo olja ali gum. Naši strokovni avtomehaniki v Ljubljani vam skratka nudijo temeljit pregled in diagnostiko vozila, na podlagi katere nato opravijo celovit veliki ali hitri servis vašega avta.

Hitri servis in diagnostika vozila

Hitri servis za redno vzdrževanje avtooptike

Petrolove servisne delavnice vam poleg pestre izbire avtomobilske opreme in avtomehaničnih storitev nudijo tudi hitri servis in vzdrževanje avtooptike. S pomočjo kvalitetnega pregleda in diagnostike vozila naši profesionalni avtomehaniki hitro ugotovijo, kateri deli potrebujejo popravilo ali dodatno vzdrževanje, s tem pa vam omogočijo varno in udobno vožnjo. Poleg popravila izpušnih sistemov ter pregleda zavor vam nudimo tudi menjavo zimskih in letnih gum ter druge avtomehanične storitve. S pomočjo rednih servisov avtooptike za ugodno ceno vam tako zagotavljamo optimalno vodljivost in zanesljivost vaših pnevmatik in s tem neposredno vašo varnost.

Člani našega kluba ugodnosti so velikokrat deležni številnih ugodnosti pri diagnostiki vozila, hitrem servisu ter drugih avtomehaničnih storitvah, zato le spremljajte našo ponudbo!

Celovita diagnostika vozila ter ugoden servis avta

Potrebujte popravilo izpušnih sistemov, menjavo olja v avtu in motorju, ali morda polnjenje avtoklime za ugodno ceno? V naših mehaničnih delavnicah vam nudimo veliki in hitri servis osebnega vozila ter različne storitve s področja avtooptike. S pomočjo strokovne avtomehanične opreme in orodja vam naši avtomehaniki zagotavljajo hitro in kvalitetno diagnostiko vozila ter učinkovito popravilo avtomobila. Ker je zadovoljstvo strank pri nas na prvem mestu, se lahko pred vsakim hitrim servisom na nas obrnete tudi z različnimi vprašanji s področja avtooptike in z veseljem vam bomo svetovali ter priskočili na pomoč!

* * *