Znanje in podpora

Kvalitetni servis avtomobila

Kvaliteten servis avtomobila, ki zagotavlja optimalno delovanje
Opravljamo servis avtomobilov, motorjev in tovornih vozil

Reden servis vozila je pogoj in zagotovilo za njegovo varno delovanje. Servisirana morajo biti vsa vozila – od osebnih avtomobilov in motorjev pa vse do lahkih in težkih tovornih vozil. Na servisu opravimo vsa popravila in menjave mehaničnih delov, ki imajo omejen rok trajanja, nato pa jih je treba pregledati oziroma zamenjati. Mednje zagotovo sodi menjava motornega olja, menjava zavornega olja pri motorju, avtu ali tovornjaku, menjava zavor (torej diskov in ploščic), pregled in servis izpušnih sistemov, nastavitve avtooptike, pregled amortizerjev in še bi lahko naštevali.

Servis avtomobila v servisnih delavnicah Tip Stop Vianor

Avtomehanične delavnice Tip Stop Vianor, ki so plod sodelovanja med slovenskim Petrolom in finskim Vianorjem, vas pričakujejo v številnih krajih po Sloveniji. Do sedaj smo odprli 16 poslovalnic, v prihodnjih letih pa se jim bo zagotovo pridružila še kakšna. Na njih vas pričakujejo prijazni in izkušeni avtomehaniki, ki bodo za vas z veseljem opravili servis avtomobila, dostavnega vozila, motorja ali tovornega vozila.

Kvalitetni servis avtomobila

Servis tovornih vozil – Ljubljana in drugi kraji po Sloveniji

Tako kot osebna vozila potrebujejo tudi tovorna vozila reden servis. Naši servisi posedujejo vso potrebno mehanizacijo za opravljanje servisov tovornih vozil tako v Ljubljani kot tudi drugje po Sloveniji. Na voljo so vam številne storitve: servis izpušnih sistemov, prodaja nadomestnih delov, pregled zavor in amortizerjev, menjava zavornega olja in številne vulkanizerske storitve.

Avtopralnica

Poleg avtomehaničnih delavnic Tip Stop Vianor vas na Petrolovih bencinskih servisih pričakujejo tudi sodobno opremljene ročne in avtomatske avtopralnice, ki zagotavljajo visokokvalitetno čiščenje vozila. Za čiščenje se uporabljajo mehke krtače in vrhunska avtokozmetika, součinkovanje obeh pa se bo odražalo v neverjetnem sijaju vašega vozila po čiščenju.

* * *