Znanje in podpora

Avtooptika Petrol

Avtooptika- vzdrževanje in servis na Petrolovih servisnih mestih

Potrebujete morda pregled zavor, popravilo izpušnih sistemov, menjavo olja in zavorne tekočine ali druge avtomehanične storitve? Potem se le obrnite na nas in naše servisne delavnice, kjer vam bodo naši profesionalni avtomehaniki na podlagi celovite diagnostike vozila opravili kvaliteten servis ter popravilo vašega avtomobila. Med drugim smo se specializirali tudi za storitve avtooptike, kjer vam s pomočjo natančnega centriranja gum omogočimo optimalno varnost ter udobje pri vožnji. Primerno vzdrževanje avtooptike je namreč ključnega pomena pri zmanjšanju uporabe goriva ter obrabe pnevmatik ter vam omogoča maksimalno varnost za volanom.

Avtooptika v servisnih delavnicah TipStop Vianor

Centriranje in menjava gum

V Petrolovih avtomehaničnih delavnicah po Ljubljani in drugod po Sloveniji vam hitro ter z izredno natančnostjo omogočamo številne storitve s področja avtooptike. Strokovni avtomehaniki vam s pomočjo profesionalnega avtomehaničnega orodja in opreme nudijo zanesljivo menjavo zimskih gum in letnih gum ter vam tako omogočijo optimalno varnost na cesti. Z rednim servisom avta ter ustreznimi pnevmatikami bo tudi vaše vozilo dočakalo daljšo življenjsko dobo, vi pa boste prihranili številne stroške, ki bi lahko nastali zaradi okvar. S pomočjo ustreznega servisa avtooptike ter z natančnim centriranjem gum bodo vaše pnevmatike stabilnejše in manj obremenjene. Avtooptikaje eno izmed ključnih opravil pri vsakem rednem servisu osebnega vozila, zato nikar ne odlašajte in si priskrbite hitri servis v naših mehaničnih delavnicah že danes! Strokovna in zanesljiva avtooptika je ključna za vašo varnost in varnost ljudi okoli vas!

Avtooptika: kvaliteten in ugodni servis podvozja

Vzdrževanje avtooptike vam s pomočjo ustreznega centriranja gum omogoči optimalno vodljivost ter zanesljivost vašega vozila in hkrati vpliva na manjšo porabo goriva. Glede na letni čas je potrebno prilagoditi tudi pnevmatike na vašem vozili, zato avtomehaniki v naših servisnih delavnicah hitro in ugodno poskrbijo za menjavo zimskih in letnih gum. Za manjšo obrabo gum pa poskrbijo redni servisi in vzdrževanje avtooptike, kjer s pomočjo profesionalnega avtomehaničnega orodja ustrezno nastavimo podvozje vašega vozila. Ker je vaše zadovoljstvo pri nas na prvem mestu, smo za člane Petrol kluba ugodnosti pripravili tudi številne ugodnosti ter akcije avtooptike in drugih avtomehaničnih storitev, zato le spremljajte našo ponudbo! V primeru, da imate dodatna vprašanja glede servisa, centriranja ali menjave gum pa se le obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali!

* * *