Znanje in podpora

Avtoservis

Avtoservis za optimalno delovanje vašega vozila

Potrebujete avtoservis, popravilo avta ali morda menjavo zimskih gum ter nakup kvalitetnih pnevmatik? Potem ste v Petrolovih avtomehaničnih delavnicah po Ljubljani in drugod po Sloveniji zagotovo na pravem mestu! Naši profesionalni avtomehaniki vam nudijo hiter in učinkovit avtoservis, pregled ter diagnostiko vozila za omogočanje vaše optimalne varnosti in zadovoljstva. Poleg avtoservisa vam v Petrolovih servisnih delavnicah ponujamo tudi pesto ponudbo avtomehanične opreme, kot na primer izdelke za menjavo zavorne tekočine. Le ti so primerni za vse vrste hidravličnih zavornih sistemov in hidravličnih sklopk ter so odporni na različne vplive iz okolja. Med drugim avtoservis z menjavo olja za zavore omogoča varno delovanje vašega vozila ter zmanjšano nevarnost nepričakovanih okvare.

Menjava zavorne tekočine in olja za zavore

Avtoservis naših izurjenih avtomehanikov v Petrolovih strokovnih avtomehaničnih delavnicah v Ljubljani poteka hitro in učinkovito. S kvalitetnim rednim servisom vozila za ugodno ceno vam zagotavljamo nemoteno in varno vožnjo ter zmanjšamo možnost prihodnjih okvar. Poleg popravila avta in avtoservisa vam v servisnih delavnicah nudimo tudi menjavo zavorne tekočine, polnjenje klime ter menjavo olja v avtu ali v motorju. 

Avtoservis TipStop Vianor

Menjava olja za zavore izboljša zaviralno moč zavor samih, zaradi česa ne bo več potrebe po pretiranem zaviranju. Avtoservis, ki vključuje tudi menjavo zavorne tekočine, tako poskrbi predvsem za vašo varnost in dobro počutje na cesti.

Kvaliteten avtoservis in pregled vozila

S primernim avtoservisom bomo vašemu vozilu omogočili optimalno funkcionalnost, vam pa udobno in varno vožnjo. V naših servisnih delavnicah vam torej nudimo hitro popravilo avtomobila, menjavo olja za zavore ter drugo avtomobilsko opremo. V primeru, da potrebujete menjavo zimskih gum, popravilo izpušnih sistemov, vzdrževanje klime v avtu ali le hitri servis, se skratka le obrnite na nas ter naše avtomehanične delavnice in z veseljem vam bomo s hitrim servisom avta priskočili na pomoč! Za zveste stranke Petrol kluba redno pripravljamo tudi raznolike akcije in popuste pri posameznih avtoservisih ali drugi avtomehanični opremi, zato le spremljajte našo ponudbo!

* * *