Stanovanje Brežice

Prodaja stanovanja Brežice

Osnovni podatki
Posredovanje: Prodaja
Cena: 102.300,00 EUR
Namembnost/Vrsta nepremičnine: Stanovanje
Naslov: Gregorčičeva ulica 15, Brežice
Leto izgradnje 1957
Površina: 95,90 m2
Parcelne številke: /

Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju stanovanjskega bloka, brez dvigala, iz leta 1957, leta 2005 je bila obnovljena streha. Stanovanje, ki ima 77,70 m2 uporabne površine, je orientirano SZ-JZ in obsega hodnik, ločen wc in kopalnico, kuhinjo z jedilnico in shrambo, zastekljen balkon ter dve sobi in balkon. Parkiranje je mogoče v okolici bloka.

Stanovanje je prazno in nezasedeno. Vrtec, šola, trgovina, banka, pošta, avtobusna postaja in ostala infrastruktura je v bližini. 

Prodajna cena predstavlja neto vrednost transakcije. 

V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo na spletnem naslovu: nepremicnine@petrol.si.

Stranke obveščamo, da si družba Petrol d.d., Ljubljana pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima družba Petrol d.d., Ljubljana možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja.

Kontaktirajte nas

Upravljanje in prodaja nepremičnin

Dunajska cesta 50, 1000 Ljubljana