Znanje in podpora

Na lepše s Petrolom in Termami Krka – in to z električnim avtomobilom!

Konec letošnjega leta ste lahko na družbenih omrežjih Petrola in Term Krka preizkusili srečo, z nagrado, ki bi je bil vesel marsikdo med nami. V sklopu akcije Punce, gremo me po svoje smo trem parom prijateljic namreč podarili vikend oddih za dve osebi, na ta oddih pa so se nagrajenke pripeljale z električnim vozilom BMW i3.  

Srečne nagrajenke smo v sodelovanju s Termami Krka pospremili do Dolenjskih ToplicŠmarjeških Toplic ter v Talaso Strunjan, kjer sta jih čakala dva dneva polna masaž, razvajanj v savnah in raziskovanja prelepe okolice. In to v stilu: nagrajenkam smo ob štartu na lepše namreč predali ključe novega električnega BMW-ja i3, ki je del Petrolove ponudbe e-mobilnosti. Avto je dekleta do destinacije pripeljal hitro in tiho, predvsem pa brez nepotrebnega obremenjevanja okolja, za kar najbolj trajnosten in brezskrben oddih.

In kakšna se je “puncam” zdela vožnja z električnim avtomobilom?

Adrijani, ki se je s prijateljico Nino odpravila v Strunjan, je bil BMW i3 super, “da ne govorimo o pospeških!” Nekajkrat ju je s prijateljico kar “pribilo” na sedež, pravi, ter dodaja: “Da sva poleg oddiha dobili še avto, je odlična ideja!” 

In še dobra novica za vse, ki bi želeli svoj vikend preživeti podobno: paketi razvajanj "Punce, gremo me po svoje" Term Krka so lahko vaši vse do konca decembra – za vožnjo z električnim avtomobilom pa se obrnite na Petrol.

Predvajaj