OneCharge

Storitev OneCharge poskrbi za najlažje in najpreglednejše polnjenje vašega električnega vozila. Kjerkoli ste.

Preberite več o mobilni aplikaciji Preberite več o spletni aplikaciji

Celovit nadzor nad polnjenjem in porabo

Interaktiven spletni zemljevid prostih polnilnic

Plačilo brez gotovine, v aplikaciji

Število Zlatih točk, zbranih s polnjenji

ENOSTAVEN DOSTOP DO NAJVEČJE MREŽE POLNILNIC

Z mobilno aplikacijo OneCharge v realnem času preverite lokacijo, zasedenost in delovanje e-polnilnic v največji slovenski mreži, ki jo upravlja Petrol. Na interaktivnem spletnem zemljevidu poiščite najhitrejšo pot do najbližje proste polnilnice, pogosto obiskane polnilnice pa dodajte na seznam priljubljenih.

V OneCharge se uporabniki registrirajo s katerokoli Petrol klub kartico ter s plačilnimi karticami Mastercard, Diners ali Visa.

Potrebujete pomoč pri uporabi OneCharge? Pokličite nas na 01 47 14 666.

Mobilna aplikacija OneCharge

Preprosta navigacija do e-polnilnice

Mobilna aplikacija OneCharge vas vodi do najbližje proste polnilne postaje. V aplikaciji preglejte še dodatne storitve, ki so vam v bližini e-polnilnice na voljo.

Enostavno polnjenje in plačilo

Svoje e-vozilo napolnite kar prek telefona, s skenom QR kode. Spremljajte stanje polnjenja, plačajte pa prek aplikacije, s Petrol klub kartico ter z Mastercard, Diners ali Viso.

Hitri pregled zgodovine polnjenj

V mobilni aplikaciji OneCharge enostavno preverite še zgodovino polnjenj vašega električnega vozila za popoln nadzor nad svojo mobilnostjo.

Spletna aplikacija OneCharge

Občasni uporabniki javne polnilne infrastrukture lahko svoja e-vozila na naši mreži polnilnic polnite tudi brez registracije in prenosa mobilne aplikacije. Uporabite spletno aplikacijo OneCharge in plačilo opravite prek spleta. Podpira plačilne kartice Visa, Mastercard in Diners.