OneCharge

Storitev OneCharge poskrbi za najlažje in najpreglednejše polnjenje vašega električnega vozila. Kjerkoli ste.

Preberite več o mobilni aplikaciji Preberite več o spletni aplikaciji

Celovit nadzor nad polnjenjem in porabo

Interaktiven spletni zemljevid prostih polnilnic

Plačilo brez gotovine, v aplikaciji

Število Zlatih točk, zbranih s polnjenji

ENOSTAVEN DOSTOP DO NAJVEČJE MREŽE POLNILNIC

Z mobilno aplikacijo OneCharge v realnem času preverite lokacijo, zasedenost in delovanje e-polnilnic v največji slovenski mreži, ki jo upravlja Petrol. Na interaktivnem spletnem zemljevidu poiščite najhitrejšo pot do najbližje proste polnilnice, pogosto obiskane polnilnice pa dodajte na seznam priljubljenih.

V OneCharge se uporabniki registrirajo s katerokoli Petrol klub kartico ter s plačilnimi karticami Mastercard, Diners ali Visa.

Potrebujete pomoč pri uporabi OneCharge? Pokličite nas na 01 47 14 666.

Mobilna aplikacija OneCharge

Preprosta navigacija do e-polnilnice

Mobilna aplikacija OneCharge vas vodi do najbližje proste polnilne postaje. V aplikaciji preglejte še dodatne storitve, ki so vam v bližini e-polnilnice na voljo.

Enostavno polnjenje in plačilo

Svoje e-vozilo napolnite kar prek telefona, s skenom QR kode. Spremljajte stanje polnjenja, plačajte pa prek aplikacije, s Petrol klub kartico ter z Mastercard, Diners ali Viso.

Hitri pregled zgodovine polnjenj

V mobilni aplikaciji OneCharge enostavno preverite še zgodovino polnjenj vašega električnega vozila za popoln nadzor nad svojo mobilnostjo.

Paketi polnjenja električnih vozil

Ker želimo kar se da olajšati poti vsem voznikom električnih avtomobilov. Izberite uporabniški paket polnjenja, ki je najbolj prilagojen vašim potrebam in potovalnim navadam.

Spletna aplikacija OneCharge

Občasni uporabniki javne polnilne infrastrukture lahko svoja e-vozila na naši mreži polnilnic polnite tudi brez registracije in prenosa mobilne aplikacije. Uporabite spletno aplikacijo OneCharge in plačilo opravite prek spleta. Podpira plačilne kartice Visa, Mastercard in Diners.