Znanje in podpora

Servis avtomobila

Servis avtomobila v Petrolovih mehaničnih delavnicah

Avtomehaniki v naših avtomehaničnih delavnicah v Ljubljani hitro in ugodno poskrbijo za servis vašega avtomobila ter za menjavo olja v avtu ali motorju ter vam s tem omogočijo brezskrbno in nemoteno vožnjo. Člani Petrol kluba so deležni tudi številnih ugodnosti in popustov pri rednem servisu avtomobila, zato le spremljajte našo ponudbo in se pustite presenetiti!

Redni servis avtomobila za ugodno ceno

Tudi vaše vozilo zahteva redno in primerno vzdrževanje ter avtoservis zato nikar ne oklevajte in si zagotovite kakovostni servis avtomobila pri najboljših avtomehanikih v cele Ljubljane! V Petrolovih avtomehaničnih delavnicah po Ljubljani in drugod po Sloveniji vam nudimo ugodne ter kvalitetne storitve, vse od servisa in vzdrževanja klime v avtu pa do diagnostike vašega vozila, menjave olja v avtu ali motorju ter druge avtomobilske opreme.  S pomočjo strokovne avtomehanične opreme in orodja vam naši avtomehaniki nudijo hiter in učinkovit pregled vozila ter popravilo okvarjenih delov avtomobila. Redni servis avtomobila je tako ključnega pomena za zagotavljanje vaše varnosti in nemotene uporabe vašega osebnega vozila.

Servis avtomobila

Okolju varna in ugodna menjava olja v avtu ter v motorju

Redna menjava olja vam preprečuje prehitro obrabo vašega vozila ter hkrati poveča njegovo zmogljivost. S primerno menjavo olja v avtu in v motorju se boste tako izognili odvečnim in nezaželenim okvaram ter prevelikim stroškom servisa avtomobila. Popravilo ali redni servis avtomobila vas lahko stane veliko časa ter velike količine denarja. V Petrolovih avtomehaničnih delavnicah v Ljubljani pa je zadovoljstvo naših strank prioriteta, zato hitro in ugodno opravimo temeljit servis vsakršnega vozila. Potrebujete torej pregled zavor, menjavo zavorne tekočine, popravilo izpušnih sistemov ali le hitri servis avta? Naši profesionalni avtomehaniki so vam v Ljubljani in drugod po Sloveniji vselej na razpolago, v primeru, da imate dodatna vprašanja v zvezi z avtoservisom, pa se le obrnite na nas in naše strokovnjake! Poleg menjave olja v avtu in motorju vam omogočamo tudi menjavo zavorne tekočine, polnjenje  ali vzdrževanje klime v avtu ter menjavo gum in nakup kakovostnih pnevmatik. Privoščite si torej kvaliteten in ugoden servis avtomobila pri naših avtomehanikih v Ljubljani ter si omogočite varno in brezskrbno vožnjo!

* * *