Znanje in podpora

Mehanične delavnice

Mehanične delavnice Petrol

Potrebujete menjavo gum, pregled zavor, popravilo izpušnih sistemov ali le hitri servis? Potem obiščite naše  TipStop servisne delavnice Vianor, kjer vam v najboljših mehaničnih delavnicah nudimo kakovosten ter celovit servis vašega avtomobila! Avtomehanične delavnice v Ljubljani poleg avtoservisa in diagnostike vozila nudijo tudi nakup kvalitetnih pnevmatik svetovnih proizvajalcev. Naši avtomehaniki, v Ljubljani in v drugih mehaničnih delavnicah, so zanesljivi ter vselej na voljo za vsa dodatna vprašanja, ki se vam morda porajajo.

Mehanične delavnice


Mehanične delavnice: hitra in dolgotrajna rešitev

TipStop servisne delavnice Vianor vam s pomočjo hitrih in kakovostnih storitev naših strokovnih avtomehanikov v Ljubljani ter z vrhunsko avtomehanično opremo omogočajo optimalni pregled in popravilo vozila. V mehaničnih delavnicah vam s pomočjo vrhunskega avtomehaničnega orodja nudimo hitro in učinkovito popravilo avta ali le servis ter  diagnostiko vašega vozila.  Naše avtomehanične delavnice in avtomehaniki v Ljubljani ter drugod tako sodijo v sam vrh servisnih delavnic. Trajno zadovoljstvo naših strank vselej stoji na prvem mestu, zato v Petrolovih mehaničnih delavnicah pogosto nudimo tudi številne ugodnosti in popuste za celovit servis  ali optimalen pregled vašega avtomobila. Spremljajte našo ponudbo ter si priskrbite vrhunski servis klime v avtu, kvalitetni pregled zavor ali redni servis vozila za ugodno ceno! V mehaničnih delavnicah nudimo najkvalitetnejši avtoservis v celi Ljubljani ter vam tako omogočimo varno in prijetno vožnjo.

Ugodna avtomehanična delavnica  s strokovnimi avtomehaniki v Ljubljani

Mehanične delavnice vam ponujajo pestro ponudbo kvalitetnih in ugodnih storitev, vse od vzdrževanja klime v avtu in menjave zavorne tekočine pa do menjave gum ali nakupa pnevmatik. V Petrolovih TipStop servisnih delavnicah Vianor si tako lahko zagotovite najugodnejše popravilo avtomobila ter avto servis v Ljubljani. Poleg rednega servisa za ugodno ceno vam v naših mehaničnih delavnicah nudimo tudi druge vulkanizerske storite ter pripomočke za vzdrževanje vašega vozila. Vse storitve slehernega avtomehanika v avtomehaničnih delavnicah Ljubljana potekajo z ozirom na popolno zadovoljstvo naših strank, zato nikar ne oklevajte ter se obrnite na nas! Kvalitetnejših mehaničnih delavnic in boljših avtomehanikov v Ljubljani zagotovo ne boste našli!

* * *