Znanje in podpora

Hitri servis za avto

Zanesljiva diagnostika vozila - ker je varnost vedno na prvem mestu

Dandanes so jekleni konjički nepogrešljivi. Tega se v servisnih delavnicah TipStop Vianor dobro zavedamo, zato želimo opraviti storitve kar se da hitro in kvalitetno, da ne boste predolgo čakali na vaše vozilo. Diagnostiko vozila opravljamo z modernimi napravami, ki nam lahko razkrijejo napake v notranjosti vozila, ki na zunaj niso vidne. Tako lahko pravočasno odkrijemo morebitne okvare na zelo pomembnih delih avtomobila (zavore, motor, itd.), ki bi lahko prerastle v večje težave, katerih popravilo bi nas drago stalo. Profesionalna diagnostika vozila vam zagotavlja varno delovanje vozila in lahko ne nazadnje celo prepreči nesrečo! Hitri servis za avto, v sklopu katerega opravljamo diagnostiko vozila, obsega manjša popravila in menjave delov, ki se hitro obrabijo oz. iztrošijo. Sem sodijo menjava olja, menjava zavornih ploščic, diskov, filtrov, amortizerjev, svečk ter pregled ostalih pomembnih delov avtomobila.

Hitri servis za avto

Avtooptika na hitrem servisu za avto

Na hitrem servisu za avto bomo poskrbeli tudi za prilagoditev geometrije podvozja (t.i. avtooptika). Brezhibno nastavljena avtooptika poveča stabilnost vozila na cestišču, preprečuje neenakomerno obrabo pnevmatik ter omogoča tiho, mirno in udobno vožnjo brez vibracij. Za nastavitev avtooptike na hitrem servisu za avto uporabljamo moderne in natančne naprave, s pomočjo katerih bo podvozje nastavljeno natanko tako, kot zahteva proizvajalec. 

Poleg hitrih servisov za avto opravljamo v mehaničnih delavnicah TipStop Vianor tudi redne, izredne in velike servise. Redni servis se opravlja periodično 1x letno, izredni servis v primeru nepričakovanih napak ali prometne nesreče, veliki servis pa pri 100.000 prevoženih kilometrih. Ne glede na to, katero vrsto servisa boste potrebovali, se bodo naši mehaniki maksimalno potrudili pri diagnostiki vozila, menjavi avtodelov in odpravljanju napak. Vljudno vabljeni k ogledu naše spletne strani in obisku katere izmed naših servisnih delavnic TipStop Vianor. Zadovoljstvo strank nam je poleg kvalitete, hitrosti in strokovnosti storitev izredno pomembno, zato bomo naredili vse, kar je v naši moči, da boste s hitrim servisom za avto popolnoma zadovoljni.


 

* * *