Znanje in podpora

Hitri avto servis Ljubljana

Novo v ponudbi podjetja Petrol

Podjetje Petrol nudi strankam že vrsto let veliko več kot samo prodajo goriva in energentov. Našo ponudbo širimo tudi na druga področja, saj želimo voznikom ponuditi vse potrebne storitve na enem mestu. Tako vam na naših servisih nudimo možnost nakupa vstopnic, plačevanja položnic, razvijanja fotografij, pranje avtomobila, nakup obroka na študentske bone (na nekaterih servisih), okrepčate se lahko s skodelico vroče kave ali čaja in opravite nakup osnovnih živil, galanterije in izdelkov za avto. V sodelovanju z mednarodnim podjetjem Vianor smo poleg tega odprli tudi hitri avto servis. Avtomehanične delavnice TipStop Vianor se nahajajo na številnih lokacijah po Sloveniji, prvo pa smo odprli v Ljubljani na Letališki cesti 38. Namen hitrega avto servisa Ljubljana je predvsem ta, da stranki ponudimo hitre, zanesljive in cenovno ugodne mehanične in vulkanizerske storitve.

Menjava olja za zavore in menjava zavor

Menjava olja za zavore sodi med najpogostejša opravila, ki jih opravljamo v hitrem avto servisu Ljubljana na Letališki 38. Kako pogosto je potrebno opraviti menjavo olja je v veliki meri odvisno od vrste zavornega olja oz. pravilneje zavorne tekočine pa tudi od obremenjenosti zavor. Izkušnje kažejo, da je menjavo olja za zavore priporočljivo opraviti vsake dve leti. Zavorno olje namreč veže nase vlago, zaradi katere se mu postopoma niža  vrelišče. To lahko privede do slabšega zavornega učinka, pojava korozije ali celo odpovedi zavor. Kot vemo, so dobro delujoče zavore bistvenega pomena za našo varnost in varnost drugih udeležencev v prometu, zato je prav, da v vsakem trenutku delujejo brezhibno.


Da bi vaše zavore delovale brez napak, obiščite naš hitri avto servis Ljubljana, kjer bomo v zares kratkem času opravili menjavo olja za zavore. V kolikor so dotrajane tudi zavorne ploščice in diski, bomo z veseljem izvedli tudi menjavo zavor.

Vulkanizerske storitve

Poleg  mehaničnih storitev hitrega avto servisa  (kot so manjša popravila, menjava zavormenjava olja,..) lahko pri nas opravite tudi najrazličnejše vulkanizerske storitve. Za vas bomo opravili menjavo gum, centriranje, čiščenje in pregled vaših gum. Nudimo vam tudi storitev hotela za pnevmatike, kar pomeni, da bomo vaše letne ali zimske gume primerno shranili do naslednje sezone. Ker jih shranjujemo v optimalnih pogojih, vas bodo pričakale v takšnem stanju, kot ste nam jih predali.

* * *