Sveža hrana Fresh

Sveže se vedno prileže. Sveže pripravljena hrana in pijača sta vam na voljo tudi na poti, saj smo z našo pestro ponudbo Fresh poskrbeli za prav vse okuse.

Poiščite prodajno mesto Prenesite aplikacijo

Dnevno sveže pripravljeno

Kakovostne, skrbno izbrane sestavine

Ponudba za vse okuse: sadje, burgerji in več

Brez čakanja z aplikacijo Na poti

Fresh: sveže in hitro na poti

Na pot se odpravite okrepljeni z našo Fresh ponudbo dnevno pripravljene sveže hrane iz skrbno izbranih, kakovostnih sestavin. Z jedmi in pijačami iz nabora Fresh vam postrežemo na več kot 50 Petrol lokacijah po vsej Sloveniji.

Se vam mudi? Fresh lahko zgolj v nekaj klikih naročite v mobilni aplikaciji Na poti v zavihku Hip nakupi. Tako bo naročilo že čakalo na vas, pripravljeno da ga nemudoma prevzamete.

Ponudba Fresh za vse okuse

Za svež začetek

Dobra novica za vse, ki se na zajtrk spomnite šele na poti. Toast, rogljiček in vrsta drugih dobrot za popoln začetek dneva vas že čaka na Petrolu.

Dobre razvade

Ustavite se po še vročo pico, okusen hot dog, slasten hamburger s 100 % slovensko govedino in bučnimi semeni in druge dobrote. Čakajo vas skrbno izbrane sestavine in vrhunski okus.

Lahko

Vam prija hiter in lahek prigrizek na poti? Privoščite si osvežilen Fresh smoothie, sveže stisnjen sok ali skodelico rezanega sadja.