Znanje in podpora

Hvala, da nam pomagate delati bolje!

V našemu raziskovalnemu panelu vaše mnenje še kako šteje. Preberite, kje vse ste nam Petrol panelisti že pomagali izboljšati naše izdelke in storitve in na čemu še delamo – na podlagi vaših uvidov, seveda.

Petrol raziskovalni panel je skupnost članov Petrol kluba, ki sodelujete v raziskavah o Petrolu. S svojimi predlogi, mnenji in željami prispevate k nenehnemu izboljševanju naših izdelkov in storitev. Vas zanima, kaj vse smo na podlagi vaših odgovorov že spremenili?

Oglejte si arhiv naših člankov ali pa berite dalje!

•    Preglednejša ponudba Petrol kluba
•    Zlata ponudba, ki pomaga prihraniti pri vsakdanjih nakupih
•    Zvezde stalnice z nakupi po 0 € ali po polovični ceni
•    Trudimo se, da bi bili še boljši
•    Zadovoljna skupnost uporabnikov
 

Preglednejša ponudba Petrol kluba


V raziskavah ste nam Petrol panelisti zaupali, da je za vas ena izmed ključnih prednosti članstva v Petrol klubu obveščanje članov in podpora v primeru težav ali vprašanj. Priložnost za izboljšavo pa ste videli v preglednosti vseh ugodnosti in popustov, ki so vam na voljo.

Da bi vam še bolj približali našo ponudbo in vam jasneje razložili, kaj vse vam kot članu Petrol kluba pripada, smo:

  • Konec lanskega leta osvežili podobo naše spletne strani in na njej pregledneje prikazali stalne popuste, različne akcije ter ugodnosti in nagrade, ki so vam na voljo.
  • Vedoč, da mnogi morda ne veste, da vam številne ugodnosti Petrol kluba pripadajo tudi čez mejo, smo še pred poletnimi počitnicami pripravili tudi spletno stran s pregledom kaj vse vas v Petrol klubu čaka na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini ter v Črni gori.

Spletno stran Petrol kluba s preglednejšim prikazom vseh ugodnosti si oglejte tukaj.

Spletno stran o tem, kaj vam v Petrol klubu pripada čez mejo, si oglejte tukaj.
 

Še niste del Petrol raziskovalnega panela? Pridružite se nam tukaj!

Zlata ponudba, ki pomaga prihraniti pri vsakdanjih nakupih

V raziskavah ste nam zaupali tudi, da si želite ponudbe Petrol kluba, ki bi bila širša, dobro založena in ki bi, najpomembneje, ponujala ugodne cene. Zato smo v 2022:

  • V naš asortiman dodali Zlato ponudbo gospodinjskih izdelkov po znižanih cenah, ki vam pomaga prihraniti pri vsakdanjih nakupih.

Vse od kruha, toaletnega papirja, čistil, piva, pijače in drugih osnovnih izdelkov, ki jih morda potrebujete doma, najdete na naših bencinskih servisih in v naši spletni trgovini Petrol eShop. V velikih pakiranjih po izjemno ugodnih cenah v zameno za Zlate točke.

Celotno Zlato ponudbo si oglejte med našimi akcijami