Znanje in podpora

Hvala, da nam pomagate delati bolje!

V našemu raziskovalnemu panelu vaše mnenje še kako šteje. Preberite, kje vse ste nam Petrol panelisti že pomagali izboljšati naše izdelke in storitve in na čemu še delamo – na podlagi vaših uvidov, seveda.

Petrol raziskovalni panel je skupnost članov Petrol kluba, ki sodelujete v raziskavah o Petrolu. S svojimi predlogi, mnenji in željami prispevate k nenehnemu izboljševanju naših izdelkov in storitev. Vas zanima, kaj vse smo na podlagi vaših odgovorov že spremenili?

Oglejte si arhiv naših člankov ali pa berite dalje!

•    Preglednejša ponudba Petrol kluba
•    Zlata ponudba, ki pomaga prihraniti pri vsakdanjih nakupih
•    Zvezde stalnice z nakupi po 0 € ali po polovični ceni
•    Trudimo se, da bi bili še boljši
•    Zadovoljna skupnost uporabnikov
 

Preglednejša ponudba Petrol kluba


V raziskavah ste nam Petrol panelisti zaupali, da je za vas ena izmed ključnih prednosti članstva v Petrol klubu obveščanje članov in podpora v primeru težav ali vprašanj. Priložnost za izboljšavo pa ste videli v preglednosti vseh ugodnosti in popustov, ki so vam na voljo.

Da bi vam še bolj približali našo ponudbo in vam jasneje razložili, kaj vse vam kot članu Petrol kluba pripada, smo:

  • Konec lanskega leta osvežili podobo naše spletne strani in na njej pregledneje prikazali stalne popuste, različne akcije ter ugodnosti in nagrade, ki so vam na voljo.
  • Vedoč, da mnogi morda ne veste, da vam številne ugodnosti Petrol kluba pripadajo tudi čez mejo, smo še pred poletnimi počitnicami pripravili tudi spletno stran s pregledom kaj vse vas v Petrol klubu čaka na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini ter v Črni gori.

Spletno stran Petrol kluba s preglednejšim prikazom vseh ugodnosti si oglejte tukaj.

Spletno stran o tem, kaj vam v Petrol klubu pripada čez mejo, si oglejte tukaj.
 

Še niste del Petrol raziskovalnega panela? Pridružite se nam tukaj!

Zlata ponudba, ki pomaga prihraniti pri vsakdanjih nakupih

V raziskavah ste nam zaupali tudi, da si želite ponudbe Petrol kluba, ki bi bila širša, dobro založena in ki bi, najpomembneje, ponujala ugodne cene. Zato smo v 2022:

  • V naš asortiman dodali Zlato ponudbo gospodinjskih izdelkov po znižanih cenah, ki vam pomaga prihraniti pri vsakdanjih nakupih.

Vse od kruha, toaletnega papirja, čistil, piva, pijače in drugih osnovnih izdelkov, ki jih morda potrebujete doma, najdete na naših bencinskih servisih in v naši spletni trgovini Petrol eShop. V velikih pakiranjih po izjemno ugodnih cenah v zameno za Zlate točke.

Celotno Zlato ponudbo si oglejte med našimi akcijami

Zvezde stalnice z nakupi po 0 € ali po polovični ceni


Povedali ste še, da med ugodnostmi v Petrol klubu pogrešate predvsem popuste na izdelke in storitve, ki so relevantni in ki so vam ves čas na voljo.

Slišali smo vas in v začetku 2023 v Petrol klubu predstavili:

  • Ponudbo Zvezd stalnic, naše izdelke in storitve, ki na poti vedno pridejo prav, in ki jih na Petrolu lahko kupite po polovični ceni ali celo za 0 €. Samo v zameno za Zlate točke.

Ker ste nam v raziskavah zaupali, da Petrol še vedno najbolj povezujete s kategorijami izdelkov za avto in voznika in takšne izdelke od nas tudi pričakujete, smo v nabor Zvezd stalnic umestili vse od sveže skuhane kave Na poti in ledene kave, do vode, sendvičev, energijske pijače, čistil za vetrobransko steklo Vitrex, dišav za avto, avtošamponov in pranj avta v naših avtomatičnih avtopralnicah.

Vso ponudbo Zvezd stalnic si oglejte tukaj.

Trudimo se, da bi bili še boljši


Vemo, da ste nam tokom let v Petrol raziskovalnem panelu povedali že veliko.

Vse vaše komentarje vedno z veseljem preberemo, zato ste lahko prepričani, da smo slišali prav vsakega izmed predlogov, ki ste jih podali. Da uresničimo nekatere izmed njih žal včasih traja malce dlje, saj moramo vse ideje umestiti v časovnico tega, kako bomo strateško razvijali Petrol v širši regiji in ga pripravili na prihodnost. Zagotovo pa vaši odgovori niso šli v nič! Prosimo vas le za malce potrpežljivosti.
 

Zadovoljna skupnost uporabnikov


Še enkrat torej hvala, da nam z reševanjem  vprašalnikov pomagate, da vse, kar počnemo, še bolj prilagajamo vašim željam in potrebam.

Veseli smo, da ste s sodelovanjem v Petrol raziskovalnem panelu zadovoljni tudi vi. Tako vas je:

  • Kar 88 % mnenja, da naš raziskovalni panel v celoti izpolnjuje pričakovanja, ki ste jih imeli, ko ste se mu pridružili.
  • Za skoraj 11 % panelistov pa članstvo v našem raziskovalnem panelu celo presega pričakovanja, ki ste jih imeli, ko ste se včlanili.

Skoraj vsi panelisti, kar 98 %, ste s sodelovanjem v skupnosti Petrol raziskovalnega panela zadovoljni. Da so raziskave ravno prav pogoste vas meni 83  %, 12% pa bi vas želelo pogostejših raziskav.

Kar 45 % vas pravi, da ste del Petrol raziskovalnega panela zato, ker lahko vedno izrazite svoje mnenje, 20 % pa, da v panelu sodelujete zato, ker lahko tako zlahka sporočite svoje komentarje na to, kar vam ponujamo. In zelo smo veseli, da je temu tako!

Zadnja sprememba

08.11.2022 ob 00:00

Klepet

Pomoč in svetovanje

Klepet s svetovalcem

Pomoč in svetovanje

Zavedamo se, da je hiter in neposreden dostop do želenih informacij ključnega pomena. Prijazni in strokovno podkovani operaterji vam bodo z veseljem pomagali.

Klic

Brezplačna telefonska številka:

080 22 66

eShop brezplačna telefonska številka:

080 22 13

Klici iz tujine:

+386 14 71 45 90

Klici za pravne osebe:

+386 1 58 63 535

Elektronska pošta

Splošne informacije in podpora:

podpora.strankam@petrol.si

Spletna trgovina eShop:

eshop@petrol.si

Za podjetja:

poslovne.resitve@petrol.si

Facebook sporočilo
Povej Petrolu

Pošljite sporočilo preko našega orodja Povej Petrolu.