Znanje in podpora

Za vas le najboljše: Petrolovi izdelki s certifikatom EQTM


Evropski certifikat kakovosti EQTM (European Quality Trademark) zagotavlja, da svoje izdelke nenehno razvijamo z mislijo na vas, naše uporabnike. Da vam lahko ponudimo le najboljše, jih stalno izboljšujemo ter iščemo nove inovativne in trajnostne rešitve.

V skladu z našo dolgoročno zavezo kakovosti, smo v letu 2022 za izbrane Petrolove izdelke pridobili certifikat kakovosti EQTM, European Quality Trademark, ki ga podeljuje Evropsko združenje za kakovost (EOQ) s sedežem v Bruslju.

Certifikat EQTM vam pomaga prepoznati evropske izdelke, ki so dokazano visoke in trajne kakovosti, ki se neprestano razvija. Mednje po novem sodi Vitrex, Petrolova tekočina za čiščenje vetrobranskih stekel, in Q Max, družina visokokakovostnih goriv, ki jih lahko natočite na naših bencinskih servisih.

Mednarodni certifikat, ki kaže dolgoročno kakovost izdelka

Certifikat EQTM, ki velja kar tri leta, na posamezen izdelek gleda celostno, saj pokriva vse od njegovega razvoja, do poti do kupca in nenehnih izboljšav. Posebnost EQTM je namreč v tem, da se, čeprav se ta podeljuje posameznim izdelkom, ob certifikaciji preverja celotno poslovanje podjetja.

EQTM prejmejo le tista podjetja, ki lahko:

  • Dokažejo unikatnost svojega izdelka.
  • Z implementiranim sistemom vodenja kakovosti zagotovijo njegovo stalno kvaliteto. To morajo nenehno spremljati in razvijati, da tako zadostijo pričakovanjem kupcev. 

Še več: da prejme certifikat EQTM, mora biti izdelek:

  • Na trgu vsaj 3 leta, razvit pa mora biti s strani podjetja.
  • V vsaj 60 % proizveden v Evropi, v skladu z nacionalno in mednarodno zakonodajo.
  • Skladen z varnostnimi zahtevami za zdravje in okolje.

Certifikat EQTM se pridružuje drugim certifikatom, akreditacijam in priznanjem, ki smo jih za kakovost svojih izdelkov že prejeli v Petrolu. Med njimi najdete priznanje Izbran produkt leta za našo mobilno aplikacijo Na poti, tretji zaporedni naziv Izbran produkt leta, ki so ga gorivu Q Max podelili uporabniki, ter vrsto mednarodnih akreditacijskih listin in certifikatov s katerimi se ponaša Q Max.

* * *

Klepet

Pomoč in svetovanje

Klepet s svetovalcem

Pomoč in svetovanje

Zavedamo se, da je hiter in neposreden dostop do želenih informacij ključnega pomena. Prijazni in strokovno podkovani operaterji vam bodo z veseljem pomagali.

Klic

Brezplačna telefonska številka:

080 22 66

eShop brezplačna telefonska številka:

080 22 13

Klici iz tujine:

+386 14 71 45 90

Klici za pravne osebe:

+386 1 58 63 535

Elektronska pošta

Splošne informacije in podpora:

podpora.strankam@petrol.si

Spletna trgovina eShop:

eshop@petrol.si

Za podjetja:

poslovne.resitve@petrol.si

Facebook sporočilo
Povej Petrolu

Pošljite sporočilo preko našega orodja Povej Petrolu.