Znanje in podpora

Stanje števca za zemeljski plin sporočite s pomočjo našega klepetalnega robota

Oddajte števčno stanje in za zemeljski plačujte po dejanski porabi. Pomaga vam Petrolko, prijazni virtualni svetovalec na naši spletni strani.

Klepetalni robot vam bo na pomoč priskočil ob naslednjem obisku spletne strani petrol.si. Z njegovo pomočjo boste števčno stanje zemeljskega plina oddali prek pogovornega okenca v spodnjem desnem kotu spletnega mesta.

Pa začnimo!

Zapišite si stanje števca in pripravite zadnji račun za plin

Najprej zabeležite stanje na vašem števcu zemeljskega plina, da boste podatek lahko oddali. Ne pozabite: števčno stanje morate za pretekli mesec sporočiti od 22. do zadnjega dne v mesecu.

Nato poiščite eno izmed položnic za plin, ki smo vam jih poslali. Na njej boste namreč našli številko odjemnega mesta distributerja, ki jo boste prav tako potrebovali za oddajo stanja števca. Najdete ga v zgornjem levem robu vašega računa.

Obiščite našo spletno stran

Nato se odpravite na spletni naslov www.petrol.si. Tam vas bo v spodnjem desnem kotu strani pričakalo pogovorno okence “Klepet s svetovalcem”. Kliknite nanj in se v pogovor prijavite s svojim imenom in elektronskim naslovom.
 

chatboot animacija


Po prijaznem pozdravu Petrolka, našega klepetalnega robota, mu sporočite, kako vam lahko pomaga. Izberite možnost “Želim oddati števčno stanje za elektriko ali zemeljski plin”.

V naslednjem koraku Petrolku sporočite, da boste oddajali števčno stanje za zemeljski plin. Nato vpišite številko svojega odjemnega mesta. Prepišite jo iz vašega računa - iz kje, vam bo na sliki pokazal Petrolko. Ne pozabite na pomišljaje!

Če ste odjemno mesto vpisali prav, vas bo Petrolko prosil za številko plačnika, ki jo najdete na računu, nato pa še za odčitek vašega števca za zemeljski plin. Petrolko vam bo sporočil, če ste števčno stanje uspešno oddali in vas povprašal, ali vam lahko še kako pomaga.

In brez skrbi: v primeru kakršnih koli težav vas bo klepetalni robot preusmeril bodisi k prostemu svetovalcu v našem kontaktnem centru s katerim boste lahko nadaljevali pogovor, bodisi na drug način oddaje vašega števčnega stanja.

Klepet

Pomoč in svetovanje

Klepet s svetovalcem

Pomoč in svetovanje

Zavedamo se, da je hiter in neposreden dostop do želenih informacij ključnega pomena. Prijazni in strokovno podkovani operaterji vam bodo z veseljem pomagali.

Klic

Brezplačna telefonska številka:

080 22 66

eShop brezplačna telefonska številka:

080 22 13

Klici iz tujine:

+386 14 71 45 90

Klici za pravne osebe:

+386 1 58 63 535

Elektronska pošta

Splošne informacije in podpora:

podpora.strankam@petrol.si

Spletna trgovina eShop:

eshop@petrol.si

Za podjetja:

poslovne.resitve@petrol.si

Facebook sporočilo
Povej Petrolu

Pošljite sporočilo preko našega orodja Povej Petrolu.