Znanje in podpora

Petrol: kateri paket polnjenja električnega avta izbrati

Da bi voznikom e-vozil kar se da olajšali poti, smo v Petrolu pripravili nove pakete polnjenja na naši električni polnilni infrastrukturi. Preverite kateri je pravi za vas! 

Petrolova mreža javnih e-polnilnic je ena najbolj razvejanih v regiji. Danes jo uporablja že več kot 90 % slovenskih voznikov električnih vozil, še naprej pa jo vztrajno širimo ter se povezujemo v rastočo mrežo e-polnilnic po Evropi. Do jih dostopajte s telefonom (prek aplikacije OneCharge) ali s Petrolovo kartico elektromobilnosti.

Da bi kar se da okrepili električno mobilnost v regiji, uresničili svojo trajnostno strategijo ter vam omogočili kar najboljšo izkušnjo okolju prijaznega cestnega prometa, smo prevetrili uporabniške pakete s katerimi vam omogočamo uporabo naših javnih e-polnilnic.

Ti so sedaj še bolj prilagojeni vašim potrebam in potovalnim navadam, za kar najbolj brezskrbne poti.

Svojega električnega jeklenega konjička lahko na naših polnilnicah po novem napolnite v sklopu enega izmed 3 naročniških paketov, ki so na voljo vsem imetnikom Petrolove kartice elektromobilnosti. Če kartice še nimate, jo lahko pridobite tukaj.

Kateri paket polnjenja torej izbrati?

Paket polnjenja OneCharge M

Naš “najmanjši” paket, ki bo kot nalašč za vse, ki na leto prevozite okoli 7.000 kilometrov.

Statistika namreč kaže, da Slovenci na svojih vsakodnevnih opravilih na prebivalca na leto opravimo okoli 7.200 kilometrov – razdaljo od Ljubljane do najsevernejše točke Evrope in nazaj – pa naj gre za vožnjo v službo, v trgovino ali na lepše, na sprehod ali na obisk.  

Za paket OneCharge M boste na mesec odšteli 2,99 €, ceno, ki že vključuje 15 % popust na redni cenik polnjenja.

Za vsak polni mesec vam ob plačilu naročnine podarimo še brezplačno Kavo na poti velikosti M.

Preverite, kako vklopiti paket

Paket polnjenja OneCharge L

Srednji paket polnjenja na naši električni infrastrukturi, ki je na kožo pisan vsem, ki letno prevozite do 15.000 kilometrov.

Tako bo paket polnjenja kot nalašč za tiste, ki se s svojim električnim avtom radi odpravite na potepe po Sloveniji ter za vse, ki, premagujoč razdalje do službe ali do trgovine, v avtu na dan preživite več ur.

Za paket OneCharge L boste na mesec odšteli 12,99 €, ceno, ki že vključuje 20 % popust na redni cenik polnjenja.

Za vsak polni mesec vam ob plačilu naročnine podarimo še brezplačno XL pranje avtomobila.
 

Preverite, kako vklopiti paket

Paket polnjenja OneCharge XL

Paket polnjenja na naših e-polnilnicah, ki vam omogoča največjo porabo, za vse, ki letno prevozite tudi do 25.000 kilometrov.

Paket smo ustvarili za vse, ki tako rekoč “živite” v svojem avtomobilu, pa naj gre za nenehne službene poti ali zgolj ljubezen do odprte ceste. S paketom polnjenja OneCharge XL vas bo vaš električni avto tako zagotovo pripeljal tja, kamor ste se odpravili.

Za paket OneCharge XL boste na mesec odšteli 19,99 €, ceno, ki že vključuje 25 % popust na redni cenik polnjenja.

Za vsak polni mesec vam ob plačilu naročnine podarimo še brezplačno Kavo na poti velikosti M in brezplačno XL pranje avtomobila.
 

Preverite, kako vklopiti paket

* * *