Javne električne polnilnice

Naša mreža javnih električnih polnilnic z več kot 100 lokacijami po Sloveniji poskrbi za brezskrbno pot z električnim avtomobilom, kjerkoli ste.

Poiščite polnilnico Preverite cene

Največja mreža e-polnilnic v Sloveniji

Enostavna uporaba s storitvijo OneCharge

24/7 podpora končnim uporabnikom

OBVESTILO

V noči iz 23.11.2020 na 24.11.2020 smo prenovili zaledni sistem polnilnic in vam je na voljo tudi nova spletna in mobilna aplikacija OneCharge.

Prosimo, posodobite si svojo aplikacijo na napravah, ponovno opravite registracijo, ob tem pa upoštevajte:

1. Če želite v aplikaciji uporabljati plačilno sredstvo Petrol klub plačilno kartico, potem morate registracijo nujno opraviti preko povezave v e-poštnem sporočilu, ki ste ga že prejeli posebej (preverite svoje nabiralnike).

2. Če želite v aplikaciji uporabljati drugo plačilno sredstvo (kartica Mastercard, Visa, …), si ustvarite nov račun v aplikaciji in dodajte plačilno sredstvo. Plačilo polnjenja na polnilnicah s Petrol klub kartico (predplačniško plačevanje) ni več mogoče. 

Trudili smo se, da bo za vas prehod karseda nemoten. V primeru težav nas lahko tudi pokličite na številko 01 4714 666. Prosimo za razumevanje.

OBVESTILO

Zaradi začasne odstranitve polnilnice na lokaciji BS Maribor Vzhod polnjenje ni mogoče. Na lokaciji BS Maribor Zahod pa bo do 20.11.2020 vzpostavljena nova Delta hitra polnilnica.

OBVESTILO

Zaradi nujnih vzdrževalnih del na elektroenergetskem omrežju bo dne 23.10.2020 od 08:00 do predvidoma 14:00 izklopljeno napajanje na polnilni postaji BS AC DOBRENJE VZHOD ter BS AC DOBRENJE ZAHOD. V tem času polnilnice ne bo mogoče uporabljati. Prosimo za razumevanje.

OBVESTILO

Zaradi nujnih vzdrževalnih del na elektroenergetskem omrežju bo dne 23.10.2020 od 07:30 do predvidoma 08:00 izklopljeno napajanje na polnilni postaji BS AC DRAVSKO POLJE SEVER ter BS AC DRAVSKO POLJE JUG. V tem času polnilnice ne bo mogoče uporabljati. Prosimo za razumevanje.

OBVESTILO

Spoštovani uporabniki Petrolove polnilne infrastrukture in uporabniki OneCharge aplikacije. Obveščamo vas, da prenavljamo “Splošne pogoje in pravila o uporabi polnilne infrastrukture in storitve polnjenja” ter “Splošne pogoje za uporabo spletne in mobilne aplikacije OneCharge” in jih bomo v kratkem časovnem obdobju objavili na spletni strani. Razlog leži v prenovi programske opreme, ki bo prinesla določene spremenjene in nove funkcionalnosti, vključno z, vendar ne omejeno na, spremembo registracijskega in prijavnega postopka, prikazom polnilnic na zemljevidu, optimizacijo polnjenja s skeniranjem QR kode, obveščanjem drugih uporabnikov o predvidenem trajanju polnjenja.
Hvala za vaše zaupanje še naprej.

Objavljeno v ponedeljek 19.10.2020.

OBVESTILO

Do predvidoma 20.10.2020 polnjenje na lokacijah KOTNIKOVA, ŠTEFANOVA, VRHOVČEVA, in POSLOVNA STAVBA in vseh novo postavljenih električnih polnilnicah v Ljubljani ne bo mogoče. Prosimo za razumevanje.

OBVESTILO

Na lokacijah KOTNIKOVA, ŠTEFANOVA, VRHOVČEVA, in POSLOVNA STAVBA je predvidena menjava obstoječih polnilnic z novimi, zato bo do predvidoma 1.11.2020 prihajalo do občasnih motenj pri uporabi. Za vse nevšečnosti se vam iskreno opravičujemo ter prosimo za razumevanje.

OBVESTILO

Pri uporabi hitrih (DC) polnilnic je potrebno najprej priključiti kabel v vozilo, nato pa na polnilnici izvesti identifikacijo s kartico oziroma OneCharge aplikacijo.

OBVESTILO

Z dnem 1.1.2020 preneha veljavnost predplačniške kartice SODO. Uporaba le te s 1.1.2020 ne bo več mogoča. Za namen koriščenja polnilnic lahko uporabite spletno ali mobilno aplikacijo OneCharge ali Petrolove kartice emobilnosti. Preko spletne aplikacije OneCharge lahko polnjenje na polnilnih postajah izvajate tudi brez Petrolove kartice elektromobilnosti in popolnoma anonimno.

OBVESTILO

Na lokacijah POSLOVNA STAVBA PETROL, KOTNIKOVA, ŠTEFANOVA, VRHOVČEVA imamo trenutno določene tehnične izzive z električnimi polnilnicami, ki jih rešujemo s proizvajalcem, zato je lahko polnjenje električnega vozila v nekaterih primerih moteno. Hvala za razumevanje.

OBVESTILO

Na lokacijah POSLOVNA STAVBA PETROL, KOTNIKOVA, ŠTEFANOVA, VRHOVČEVA zaradi tehničnih omejitev do nadaljnjega uporaba aplikacije OneCharge ne bo mogoča. Uporaba je trenutno omogočena samo s Petrol klub plačilno kartico elektromobilnosti in Petrol poslovno kartico elektromobilnosti.

Največja mreža e-polnilnic v Sloveniji 

Našo mrežo javnih e-polnilnic uporablja več kot 90 % vseh voznikov električnih avtomobilov v Sloveniji. Vztrajno jo širimo že od leta 2012, povezujemo pa se tudi v rastočo mrežo e-polnilnic po Evropi.

Za brezskrbno e-mobilnost z namestitvijo polnilne infrastrukture poskrbimo tudi doma in v vašem podjetju.

Preverite dostopnost polnilnic

Hitre polnilnice
(DC 50 kW/AC 43 kW)

Prazno baterijo električnega vozila s kapaciteto od 18 do 24 kWh v dobre pol ure napolnite do vsaj 80 %. Vsaka polnilnica za električna vozila ima tri priključke: DCA-CHAdeMO, DCC-CCS/Combo in AC. DC polnjenje je mogoče do največje moči 50kW, AC pa do največje moči 43 kW, naenkrat pa se lahko polnita dve električni vozili.

Običajne polnilnice (AC 22 kW)

Na vsaki lokaciji je postavljena ena polnilnica za električna vozila z dvema vtičnicama, ki omogoča varno polnjenje dveh vozil hkrati. Za polnjenje električnega vozila potrebujete svoj kabel, moč polnjenja na posamezni vtičnici pa je lahko od 3,7 do 22 kW (AC), odvisno od tipa vozila.

Lahek dostop do Petrolovih polnilnic

Mobilna in spletna aplikacija OneCharge

Preverite lokacijo, zasedenost in delovanje posamezne polnilne postaje v realnem času. Polnjenje plačajte kar v aplikaciji, brez gotovine.

Petrol klub kartica elektromobilnosti

Za brezskrbno brezkontaktno avtorizacijo polnjenja na vseh naših polnilnih postajah in na polnilnih postajah naših partnerjev po Evropi.

Petrol poslovna kartica elektromobilnosti

Dostop do naših polnilnih mest za polnjenje službenih avtomobilov. Preko skupnega računa imate lahko v lasti poljubno število kartic.

Ostali načini polnjenja

Petrolovo polnilno infrastrukturo lahko zlahka uporabljate tudi lastniki plačilnih kartic Mastercard ali Visa, plačujete pa po osnovnem ceniku polnjenja, brez registracije.