Javne električne polnilnice

Naša mreža javnih električnih polnilnic z več kot 100 lokacijami po Sloveniji poskrbi za brezskrbno pot z električnim avtomobilom, kjerkoli ste.

Poiščite polnilnico Preverite cene

Največja mreža e-polnilnic v Sloveniji

Enostavna uporaba s storitvijo OneCharge

24/7 podpora končnim uporabnikom

OBVESTILO

Na lokacijah POSLOVNA STAVBA PETROL, KOTNIKOVA, ŠTEFANOVA, VRHOVČEVA imamo trenutno določene tehnične izzive z električnimi polnilnicami, ki jih rešujemo s proizvajalcem, zato je lahko polnjenje električnega vozila v nekaterih primerih moteno. Hvala za razumevanje.

OBVESTILO

Zaradi prenove bencinskega servisa Ivančna Gorica, bo hitra električna polnilnica na omenjenem bencinskem servisu do nadaljnega nedostopna. Predviden zaključek del bo predvidoma 10.12.2019.

OBVESTILO

Na lokacijah BS LJ - TRŽAŠKA 130, BS KP - KOLODVORSKA, BS CE - MARIBORSKA, BS DUL - JUG, BS DOMŽALE - KOPALIŠKA bomo z dnem 5.9.2019 pričeli zaračunavati polnjenja skladno z rednim cenikom objavljenim na Petrolovi spletni strani.

Prav tako pa bomo z dnem 29.8.2019 nastavili avtorizacije na omenjenih polnilnicah na Petrolove kartice e-mobilnosti in aplikacijo Onecharge ter kartice tujih ponudnikov storitve polnjenja s katerimi ima Petrol sklenjeno pogodbo o gostovanju.

OBVESTILO

Na lokacijah POSLOVNA STAVBA PETROL, KOTNIKOVA, ŠTEFANOVA, VRHOVČEVA zaradi tehničnih omejitev do nadaljnjega uporaba aplikacije OneCharge ne bo mogoča. Uporaba je trenutno omogočena samo s Petrol klub plačilno kartico elektromobilnosti in Petrol poslovno kartico elektromobilnosti.

Največja mreža e-polnilnic v Sloveniji 

Našo mrežo javnih e-polnilnic uporablja več kot 90 % vseh voznikov električnih avtomobilov v Sloveniji. Vztrajno jo širimo že od leta 2012, povezujemo pa se tudi v rastočo mrežo e-polnilnic po Evropi.

Za brezskrbno e-mobilnost z namestitvijo polnilne infrastrukture poskrbimo tudi doma in v vašem podjetju.

Preverite dostopnost polnilnic

Hitre polnilnice
(DC 50 kW/AC 43 kW)

Prazno baterijo električnega vozila s kapaciteto od 18 do 24 kWh v dobre pol ure napolnite do vsaj 80 %. Vsaka polnilnica za električna vozila ima tri priključke: DCA-CHAdeMO, DCC-CCS/Combo in AC. DC polnjenje je mogoče do največje moči 50kW, AC pa do največje moči 43 kW, naenkrat pa se lahko polnita dve električni vozili.

Običajne polnilnice (AC 22 kW)

Na vsaki lokaciji je postavljena ena polnilnica za električna vozila z dvema vtičnicama, ki omogoča varno polnjenje dveh vozil hkrati. Za polnjenje električnega vozila potrebujete svoj kabel, moč polnjenja na posamezni vtičnici pa je lahko od 3,7 do 22 kW (AC), odvisno od tipa vozila.

Lahek dostop do Petrolovih polnilnic

Mobilna in spletna aplikacija OneCharge

Preverite lokacijo, zasedenost in delovanje posamezne polnilne postaje v realnem času. Polnjenje plačajte kar v aplikaciji, brez gotovine.

Petrol klub kartica elektromobilnosti

Za brezskrbno brezkontaktno avtorizacijo polnjenja na vseh naših polnilnih postajah in na polnilnih postajah naših partnerjev po Evropi.

Petrol poslovna kartica elektromobilnosti

Dostop do naših polnilnih mest za polnjenje službenih avtomobilov. Preko skupnega računa imate lahko v lasti poljubno število kartic.

Ostali načini polnjenja

Petrolovo polnilno infrastrukturo lahko zlahka uporabljate tudi lastniki plačilnih kartic Mastercard ali Visa, plačujete pa po osnovnem ceniku polnjenja, brez registracije.