Znanje in podpora

Novo: svojo Petrol klub kartico lahko povežete z mobilno denarnico mBills. In zaslužite 5 €!

Ste vedeli? Mobilno denarnico mBills lahko po novem povežete s svojo Petrol klub kartico in storitve na naših prodajnih mestih plačujete zgolj s telefonom – in to z vsemi prednostmi članstva v naši družini zvestobe. Nagradimo vas s 5 €, ki jih naložimo v vašo mBills denarnico.  

mBills je brezplačna mobilna denarnica, ki uporabnikom omogoča, da le z dvema dotikoma zaslona plačujejo storitve na več kot 1500 lokacijah po Sloveniji in to brez papirnatega računa. Skupaj s Petrolom mBills tako uresničuje vizijo plačevanja kjerkoli, komurkoli in kadarkoli – hitro, enostavno in uporabniku prijazno. In sedaj še ugodneje za vse člane Petrol kluba.  

Še več: vsem, ki bodo do konca oktobra svojo Petrol klub plačilno kartico povezali z mBills, bomo v njihovo mobilno denarnico v zahvalo naložili 5 €!

Preberite več

mBills

Na Petrol prodajnih mestih plačujte bodisi z limitom na Petrol klub plačilni kartici, bodisi s stanjem v vaši mBills denarnici.

Za obisk Petrola je sedaj zadosti le telefon

Petrol klub kartico zvestobe ste člani lahko v mBills dodali že sedaj, po novem pa lahko v mobilno denarnico dodate še Petrol klub plačilno kartico – ta vam poleg zbiranja Zlatih točk omogoča še plačevanje z zamikom, obročno plačevanje in različne druge ugodnosti.

Novost vam omogoča da:  

  • Imate svojo Petrol klub kartico vedno s seboj, saj je shranjena v mBillls, torej v vaš telefon.
  • Na Petrol prodajnih mestih plačujete bodisi z limitom na Petrol klub plačilni kartici, bodisi s stanjem v vaši mBills denarnici.
  • Vedno poznate stanje svojih zbranih Zlatih točk, saj se to izpiše v mBIlls
Kako povežem Petrol klub plačilno kartico in mBills?

Povsem preprosto!

V mobilni denarnici mBills se dotaknite puščice levo ali desno ob stanju na domačem zaslonu, izberite “Petrol klub plačilna kartica” in vpišite številko svoje kartice. Če številke ne poznate, lahko slikate črtno kodo na zadnji strani vaše kartice. 

V roku sedmih dni po tem, ko ste Petrol klub plačilno kartico povezali z mBills, boste na vaš elektronski naslov prejeli sporočilo v katerem potrdite, da želite prejeti 5 € dobrodošlice in da se strinjate s pogoji sodelovanja. Znesek boste v svojo mobilno denarnico prejeli najkasneje v začetku naslednjega meseca.