Znanje in podpora

Zimske gume na obroke - ugodno na Petrolu

Zimske avto pnevmatike na obroke na servisih Petrol

Družba Petrol d.d. je največja slovenska energetska družba, ki na slovenskem trgu dosega vodilni delež v trgovanju z naftnimi derivati, plinom in ostalimi energenti. Poleg tega trguje tudi z blagom za široko uporabo, del katerih, aktualnih za ta čas, predstavljajo tudi zimske gumeZa člane Petrol kluba jih na obroke in v akcijski ponudbi jih nudi Petrol, vsa ponudba pa je zbrana na spletni strani pod zavihkom pnevmatike cenik.

Pnevmatike na obroke – testirana kvaliteta pnevmatik za vsak žep

Petrol je uradni zastopnik za vrhunske proizvajalce pnevmatik Nokian Tyres, Hankook in Imperial za Slovenijo. Testi priznanih avtomobilističnih revij in zvez so pokazali, da so pevmatike proizvajalcev Nokian in Hankook iz leta v leto najboljše na tržišču. Na gume omenjenih proizvajalcev vam družba Petrol nudi dvajset odstotni popust, poleg tega pa te zimske avto pnevmatike ponuja z možnostjo plačevanja na obroke. Poleg omenjenih proizvajalcev zimskih gum Petrol drži tudi široko ponudbo vseh ostalih proizvajalcev, ki jih najdete na spletni strani, na podstrani pnevmatike cenik.

Zimske gume so pomembne za varno vožnjo v zimskih razmerah

Široka ponudba proizvajalcev – zimske avto pnevmatike

Na obroke Petrol poleg že omenjenih proizvajalcev nudi tudi zimske gume podjetij Sava, Michelin, Dunlop, Fulda, Goodyear, Kormoran, Debica ter Infinity. Vse te avto pnevmatike je mogoče kupiti na obroke, poleg tega so cene znižane, s popusti na maloprodajne cene, od 19 pa vse do 35 odstotkov.  Pnevmatike so na voljo za vse vrste vozil – osebna, poltovorna, tovorna, terenska in SUV vozila.

Poleg zimskih avto pn