Znanje in podpora

Veliki avto servis

Ugoden in kvaliteten avto servis v Ljubljani

Potrebujete popravilo izpušnih sistemov, servis in vzdrževanje klime v avtu, menjavo olja v motorju ali druge avtomehanične storitve? Potem je Petrolov vrhunski avto servis za vas prava rešitev. V avtomehaničnih delavnicah po Ljubljani in drugod po Sloveniji vam nudimo temeljit veliki servis, pregled izpravnosti vozila ter kvalitetno popravilo vašega avta. Poleg tega nudimo tudi servis in vzdrževanje vaše avtoklime ter njeno polnjenje.

Veliki avto servis v Petrolovih servisnih delavnicah

Diagnostika vozila in avto servis sodita k rutinskim opravkom, ki jih mora redno izvajati sleherni voznik avtomobila. Temeljit veliki servis avta omogoči zmanjšanje možnosti za prihodnje okvare vašega vozila ter vas tako razbremeni stroškov, ki bi jih bili drugače primorani odšteti za popravilo avta. V naših mehaničnih delavnicah opravljamo tudi zakonsko predpisan pregled izpravnosti vozila, kjer na podlagi splošno uveljavljenih evropskih norm ugotavljamo ustreznost delovanja vašega avtomobila.

Veliki avto servis

Avtoklima: polnjenje, vzdrževanje in servis klime v avtu

K storitvam našega avto servisa sodijo med drugim tudi servis in vzdrževanje avtoklime ter njeno polnjenje. Z vzdrževanjem klime v vašem avtu  omogočimo njeno brezhibno delovanje, vam pa omogočimo prijetno ter osvežilno vožnjo. Redno pregledovanje delovanja avtoklime ter njeno primerno polnjenje poskrbi za dogo življenjsko dobo avtomobilske opreme ter vam tako prihrani številne odvečne stroške. V primeru, da potrebujete učinkovit avto servis, se torej le obrnite na nas in naše profesionalne avtomehanike.

Servis in popravilo avta: varnost in kakovost

Z vrhunsko in najnovejšo avtomehanično opremo ter orodjem bomo hitro opravili tako pregled vozila, kot tudi temeljit veliki avto servis. Naši strokovni avtomehaniki v Petrolovih mehaničnih delavnicah opravljajo kakovostni redni servis osebnih vozil za nizko ceno ter vam tako omogočajo njihovo nemoteno optimalno delovanje. Za popravilo avta pri drugih avto servisih običajno odštejete prevelike količine denarja. V naših servisnih delavnicah pa je zadovoljstvo naših strank na prvem mestu, kar dokazujejo tudi velike ugodnosti in popusti, ki jih vedno znova pripravljamo za vas. Veliki avto servis, pregled izpravnosti vozila ter ostale storitve v naših avtomehaničnih delavnicah torej potekajo hitro in učinkovito ter vselej z ozirom na vašo varnost in udobje pri vožnji.

* * *