Znanje in podpora

Zakaj električno kolo?

Varovanje okolja že dolgo ni več modna muha, temveč je postala nuja. Varovanje okolja mora postati naša vsakodnevna skrb, in ne nekaj, česar se lotimo vsake toliko časa, ko stvar postane resna. Pri tem lahko vsak izmed nas doda kamenček v mozaik, pa naj bo na prvi pogled še tako majhen, vendar pomeni veliko za okolje. Ena od možnosti je zmanjšana uporaba avtomobila. Električna kolesa so tako idealna rešitev za premagovanje krajših razdalj, saj so praktična in ekološka.

Električna kolesa - ekološka in varčna vožnja

Električna kolesa so idealno nadomestilo za avto, predvsem pri premagovanju krajših razdalij, kjer se najlažje izognemo avtomobilu. Kolesa na električni pogon vas bodo zanesljivo očarala.

Električno kolo

Električna kolesa in prihranek pri gorivu

Dejstvo je , da ima avto največjo porabo pri krajših razdaljah in med vožnjo po mestu, ko se nenehno ustavljamo in speljujemo. Ste kdaj preverili, koliko denarja porabite za nekaj kilometrov dolgo pot v službo in nazaj, ali za to, da se zapeljete po opravkih v mesto ter se z avtom vozite sem in tja? Kolesa na električni pogon so v tem primeru najboljša rešitev! Na cilj boste prišli kot bi mignili, vedno boste zlahka našli parkirni prostor, ne bo se vam treba voziti v koloni počasnih vozil in stati v zastojih. Poleg tega električna kolesa, za razliko od klasičnih, uporabniku pomagajo pri poganjanju, zaradi česar boste na cilj vedno prišli sveži in neprepoteni. Električno kolo

Kolesa na električni pogon so najbolj praktična rešitev za vožnjo po mestu

Za prebivalce mest in njihove vsakodnevne obiskovalce je največji podvig priti z enega konca mesta na drugega, pa ne le v prometnih konicah. Z avtom je to lahko zelo neprijetno. Električna kolesa ponujajoj izjemno praktično rešitev, namesto da bi sedli v avto in se najprej s težavo vključili v gost promet, se po polžje premikali po cesti in nato še brez uspeha iskali parkirni prostor, električna kolesa nudijo popolnoma drugačno vožnjo. Sedete nanj in že ste na poti! Brez zamaškov, čakanja v nepregledni množici pločevine in brezupnega iskanja parkirnega prostora.

* * *