Znanje in podpora

Prodaja gum na Petrolu

Prodaja zimskih gum na bencinskih servisih Petrol
Zimske gume priznanih proizvajalcev po ugodnih cenah

15. novembra se prične obdobje, ki traja do 15. marca, v katerem morajo biti vsa vozila opremljena z ustrezno zimsko opremo. Izbira kvalitetnih zimskih gum je izrednega pomena za varnost, stabilnost in zanesljivost vozila na zasneženem ali poledenelem cestišču. Prav zato smo na bencinskih servisih Petrol pripravili akcijsko ponudbo zimskih gum, ki jih izdelujejo svetovno priznani proizvajalci pnevmatik. Družba Petrol je uradni zastopnik in distributer pnevmatik Nokian Tyres, Imperial in Hankook. Naša ponudba obsega tudi pnevmatike naslednjih blagovnih znamk: Michelin, Goodyear, Bridgestone, Dunlop, Fulda, Sava, Kormoran in Debica. Poleg tega prodajamo tudi obnovljene tovorne pnevmatike znamke Next Trade in Remix. Vsi, ki radi prihranite pri nakupu zimskih gum, se boste razveselili prodajne akcije, v kateri smo občutno znižali cene zimskih gum. Pri Petrolu vam nudimo tudi možnost nakupa pnevmatik na obroke

Zimske gume z globjim profilom zagotavljajo boljši oprijem

Prodaja zimskih gum Nokian in Hankook

Zimske gume Nokian in Hankook so se že večkrat odlično odrezale na testih neodvisnih avtomobilističnih revij in združenj. Z nakupom teh pnevmatik si boste zagotovili najzanesljivejše zimske gume na tržišču. Vaša vožnja bo lahko kljub vremenskim nevšečnostim prijetna in sproščena. Zimske gume Nokian in Hankook so navkljub izvrstni kvaliteti dostopne že po zelo nizki ceni. Prodajne cene zimskih gum Nokian in ostalih znamk si lahko ogledate na naši spletni strani.

Celostne storitve s področja vulkanizerstva

Odločite se za ugoden nakup zimskih gum na bencinskih servisih Petrol in v servisnih delavnicah Tip Stop Vianor, ki se ukvarjajo s prodajo gum, pa tudi z menjavo, pregledom in centriranjem pnevmatik ter vsemi ostalimi storitvami s področja servisiranja in vzdrževanja vašega vozila. Naši strokovno usposobljeni sodelavci vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri ustreznih pnevmatik z ozirom na vaše potrebe in želje. Obiščite nas na bencinskih servisih v Ljubljani in drugod po Sloveniji!

Prodaja gum na Petrolu

* * *