Veleprodaja

Poslovnim partnerjem omogočamo preprost in enostaven nakup izdelkov, energentov in storitev iz naše bogate veleprodajne ponudbe.

Oglejte si rešitve

Strokovna pomoč in največja mreža distribucije 

Petrol je z več kot 70-letno zgodovino in močno regijsko prisotnostjo prava izbira veleprodajnega partnerja. Odlikuje nas pregledno poslovanje, največja mreža distribucije v državi in najzanesljivejša logistika za kar najkrajši čas dobave. 

Poleg odlične storitve vam naši prodajni predstavniki nudijo še strokovno pomoč pri izboru izdelkov iz bogate veleprodajne ponudbe – pnevmatik, avtomotivov, industrijskih maziv ali goriv in energentov – ki vam bodo pomagali do uspeha. 

Vrhunska pogonska goriva

Svojemu voznemu parku privoščite pogonsko gorivo, ki zagotavlja optimalno delovanje in visoko zaščito skozi daljše obdobje. Uporaba goriv, ki vam jih zagotavlja Petrol, izboljša ekonomiko vožnje, povečuje varnost obratovanja motorja, zmanjša stroške vzdrževanja motorja in manj obremenjuje okolje. 

Goriva dostavimo na lokacijo, bodisi na izbran naslov, v vaše podjetje ali na gradbišče. Za brezhibno storitev in osebni stik poskrbi skrbnik, ki vam ga določi Petrol. 

Električna energija in vse vrste energentov

Svoje naročnike oskrbujemo z vsemi vrstami energentov. Skrbimo za vašo celovito in konkurenčno oskrbo z zemeljskim plinom, biomaso in kurilnim oljem.  

Oskrbujemo vas s kakovostno električno energijo, zagotavljamo zanesljivost obratovanja distribucijskega omrežja ter optimiziramo nabavne poti. Električno energijo proizvajamo iz obnovljivih in fosilnih virov energije ter koristno izrabljamo odvečno energijo iz jeklarskih in drugih tehnoloških procesov. 

Kartično in ePoslovanje

Petrolove poslovne plačilne kartice pravnim osebam omogočajo kar najlažji nakup pnevmatik, goriva in drugih veleprodajnih izdelkov.

Na spletnem portalu ePoslovanje spremljajte stanje in porabo vseh svojih poslovnih kartic, preglejte naše zaloge in želeni izdelek naročite, prenesite pa tudi vse potrebne varnostne liste.

Poslovne rešitve