Industrijska maziva

V Petrolu poskrbimo za kakovostno oskrbo z industrijskimi mazivi. Omogočamo prehod iz enostavnega kupovanja, uporabe in odstranitve maziv k celoviti storitvi z doslednim upoštevanjem zakonskih prepisov in ekoloških normativov.

Pošljite povpraševanje Prenesite brošuro

Izbrane blagovne znamke industrijskih olj in maziv

Specialna maziva

Protikorozijska sredstva ter sredstva za razmaščevanje in čiščenje

Lepilne in tesnilne mase

Zaščitna, čistilna in negovalna sredstva za roke

Preverite še ostale poslovne rešitve

Skrbimo za kakovostno in zanesljivo oskrbo z industrijskimi mazivi

Industrijska maziva

S programom industrijskih maziv celovito skrbimo za strateško oskrbo številnih pomembnih uporabnikov v regiji.

Nudimo le maziva priznanih blagovnih znamk, kot so Olma, Castrol, Chevron, Q8, Lukoil, Mobil in več, pri čemer dosledno upoštevamo zakonske predpise in ekološke normative. Prodajni program industrijskih maziv vključuje cirkulacijska, turbinska in hidravlična olja in druga olja za industrijo. 

V prodajnem programu Petrola so tudi nelegirana in nizkolegirana olja, sredstva za mehansko in toplotno obdelavo kovin, masti, montažne paste, specialna maziva znamke Klüber, olja ter zaščitna sredstva. Poleg tega smo distributer specialnih lepil in tesnil priznane blagovne znamke Weicon, topil in zaščitnih sredstev za kovine Kluthe ter zaščitnih in negovalnih sredstev Lordin.

Industrijska maziva

Celovita ponudba ne enem mestu

Industrijska maziva

Nudimo hidravlična, turbinska, reduktorska in kompresorska olja ter sredstva za mehansko in toplotno obdelavo kovin, kamor spadajo različna olja in emulzije za obdelavo kovin, olja za kaljenje ali olja za elektroerozijo. 

Prav tako nudimo masti in montažne paste ter specialna maziva, protikorozijska sredstva, sredstva za razmaščevanje in čiščenje, sredstva za ogrevalno-hladilne sisteme, sredstva za livarne, transformatorska olja, olja za prenos toplote, čistilna in zaščitna sredstva ter ostala specialna maziva za industrijo.

Bazna in procesna olja

Zagotavljamo izredno široko ponudbo konvencionalnih mineralnih, nekonvencionalnih sintetičnih in biološko razgradljivih baznih olj različnih proizvajalcev ter serijo procesnih olj za najrazličnejše namene.

Celovito upravljanje mazanja PC UM