Industrijska maziva

V Petrolu poskrbimo za kakovostno oskrbo z industrijskimi mazivi. Omogočamo prehod iz enostavnega kupovanja, uporabe in odstranitve maziv k celoviti storitvi z doslednim upoštevanjem zakonskih prepisov in ekoloških normativov.

Pošljite povpraševanje Prenesite brošuro

Izbrane blagovne znamke industrijskih olj in maziv

Specialna maziva

Protikorozijska sredstva ter sredstva za razmaščevanje in čiščenje

Lepilne in tesnilne mase

Zaščitna, čistilna in negovalna sredstva za roke

Preverite še ostale poslovne rešitve

Skrbimo za kakovostno in zanesljivo oskrbo z industrijskimi mazivi

Industrijska maziva

S programom industrijskih maziv celovito skrbimo za strateško oskrbo številnih pomembnih uporabnikov v regiji.

Nudimo le maziva priznanih blagovnih znamk, kot so Olma, Castrol, Chevron, Q8, Lukoil, Mobil in več, pri čemer dosledno upoštevamo zakonske predpise in ekološke normative. Prodajni program industrijskih maziv vključuje cirkulacijska, turbinska in hidravlična olja in druga olja za industrijo. 

V prodajnem programu Petrola so tudi nelegirana in nizkolegirana olja, sredstva za mehansko in toplotno obdelavo kovin, masti, montažne paste, specialna maziva znamke Klüber, olja ter zaščitna sredstva. Poleg tega smo distributer specialnih lepil in tesnil priznane blagovne znamke Weicon, topil in zaščitnih sredstev za kovine Kluthe ter zaščitnih in negovalnih sredstev Lordin.

Industrijska maziva

Celovita ponudba ne enem mestu

Industrijska maziva

Nudimo hidravlična, turbinska, reduktorska in kompresorska olja ter sredstva za mehansko in toplotno obdelavo kovin, kamor spadajo različna olja in emulzije za obdelavo kovin, olja za kaljenje ali olja za elektroerozijo. 

Prav tako nudimo masti in montažne paste ter specialna maziva, protikorozijska sredstva, sredstva za razmaščevanje in čiščenje, sredstva za ogrevalno-hladilne sisteme, sredstva za livarne, transformatorska olja, olja za prenos toplote, čistilna in zaščitna sredstva ter ostala specialna maziva za industrijo.

Bazna in procesna olja

Zagotavljamo izredno široko ponudbo konvencionalnih mineralnih, nekonvencionalnih sintetičnih in biološko razgradljivih baznih olj različnih proizvajalcev ter serijo procesnih olj za najrazličnejše namene.

Celovito upravljanje mazanja PC UM

Izberite prehod od enostavnega kupovanja, uporabe in odstranitve maziv k celoviti storitvi.

Nudimo vam popis in optimizacijo mazalnih mest, izdelavo mazalnih načrtov, sistematično spremljanje ključnih parametrov maziv z laboratorijskimi analizami, vzdrževanje mazalnih sistemov, ekološke storitve, investiranje v opremo ter, seveda, celotno storitev izvedbe mazanja.

Ostala specialna sredstva

  • Klüber specialna maziva
  • Kluthe protikorozijska sredstva ter sredstva za razmaščevanje in čiščenje
  • Weicon lepilne in tesnilne mase
  • Lordin zaščitna, čistilna in negovalna sredstva za roke

Zanesljiva distribucija in poslovanje preko spleta

Z največjo mrežo distribucije v državi in z najzanesljivejšo logistiko poskrbimo za najkrajši možen čas dostave. Za brezhibno storitev in strokovno pomoč poskrbi lokalni skrbnik.

Z nami lahko poslujete tudi prek spleta, v portalu ePoslovanje za podjetja, kjer lahko na enem mestu dostopate do vseh Petrolovih poslovnih aplikacij: preverite zalogo maziv, primerjajte cenike, sledite zgodovini naročil ter si zagotovite vse potrebne tehnične in varnostne liste. 

Ekologijo pišemo z veliko začetnico

V procesu obratovanja motorja ali stroja se mazivo izrabi in ga je slej ko prej potrebno odstraniti. Vsem svojim kupcem omogočamo prevzem in odstranitev odpadnih olj, masti in hladilnih tekočin, zaoljenih krp, odpadnih oljnih in zračnih filtrov ter drugih odpadkov, ki nastanejo pri uporabi različnih maziv.

Svoje kupce oskrbujemo tudi s hladilno mazalnimi sredstvi oz. emulzijami, ki se uporabljajo v procesu obdelave kovin. V tem segmentu poskrbimo tudi za odstranitev izrabljene emulzije, za čiščenje obdelovalnih strojev in zamenjavo emulzije ter odvoz vse odpadne embalaže, tako plastične kot kovinske.

Kontaktirajte nas

Edvard Tomšič

Tehnični svetovalec za industrijska maziva

Aleksander Kamšek

Osrednja Slovenija

Jugoslav Grbić

Gorenjska, Kamnik, Domžale, Radomlje in Vodice

Igor Pancar

Dolenjska in Zasavje

Benjamin Rožman

Maribor

Roman Makuc

Primorska