Mobilnost

Lokalnim skupnostim in podjetjem z razvojem novih transportnih možnosti pomagamo pri prehodu na stroškovno učinkovito in trajnostno mobilnost. Cestni promet je namreč eden ključnih izzivov sodobne družbe, ki ustvarja kar četrtino vseh toplogrednih plinov v Evropi.

Oglejte si rešitve
Dobava avtoplina, najčistejšega alternativnega goriva

Partnerjem omogočamo daleč najčistejšo alternativo bencinu in dizlu, stisnjen zemeljski plin oz. CNG, ki letno beleži kar 30 % rast rabe.

Prehod vozil na čistejša goriva podpiramo z oskrbo voznikov z okolju prijaznim stisnjenim zemeljskim plinom preko naše polnilne mreže na prodajnih mestih, v mestih in urbanih središčih pa pomagamo vzpostaviti polnilno infrastrukturo CNG za potrebe javnega mestnega potniškega prometa.

Najlažji prehod na električni vozni park

Prihodnost je v elektriki. Ste pripravljeni nanjo? V Petrolu ne spremljamo le zadnjih trendov, želja in potreb vseh, ki so vključeni v cestni promet, temveč skupaj z vami tudi aktivno sooblikujemo trajnostni razvoj cestnega prometa v vašem kraju, vašemu podjetju pa pomagamo pri prehodu na e-mobilnost

Načrtujemo in postavimo polnilnice za vaša električna vozila ter vam nudimo celovito storitev, ki obsega operativni najem e-vozil in upravljanje z voznim parkom.

Druga okolju prijazna goriva

Kot edini v širši regiji poslovnim uporabnikom zagotavljamo nemoteno oskrbo z utekočinjenim naftnim plinom. Visokokvalitetno gorivo zagotavljamo z lastno proizvodnjo, z dolgoletnimi izkušnjami pa znamo za najboljše učinke in izkoristke pripraviti ravno pravšnjo mešanico propana in butana.

Kot prvi v Sloveniji smo v skladu z našo vizijo celovitega prehoda v nizkoogljično družbo s polnilnico v Lescah poskrbeli tudi za lahek dostop do vodika v obliki pogonskega goriva, dobavljamo pa tudi utekočinjen zemeljski plin. 

Kartično in ePoslovanje

Petrolove poslovne plačilne kartice pravnim osebam omogočajo kar najlažji nakup goriva in najbolj enostavno polnjenje električnega avtomobila.

Na spletnem portalu ePoslovanje spremljajte stanje in porabo vseh svojih poslovnih kartic, preglejte naše zaloge in želeni izdelek naročite, prenesite pa tudi vse potrebne varnostne liste.

Poslovne rešitve