Druge poslovne rešitve

Vaša dejavnost bo z najemom poslovnih prostorov v Petrolovi mreži prodajnih mest kar najbolj izpostavljena, naši strokovnjaki pa bodo poskrbeli za brezhibno izvedbo vaših tehnoloških projektov ter za vas izdelali neodvisne laboratorijske analize.

Oglejte si rešitve

Najem poslovnih prostorov

V naši mreži več kot 300 prodajnih mest v najem oddajamo poslovne prostore, ki s prepoznavno in zlahka dostopno lokacijo omogočajo kar največjo izpostavljenost vaše poslovne dejavnosti.

Izjemna lokacija poslovnega prostora zagotavlja nenehen pretok vedno novih obiskovalcev, neposredna bližina infrastrukturnih povezav pa omogoča nemoteno poslovanje za namene gostinstva, avtomehaničnih delavnic, avtopralnic in drugih dejavnosti.

Laboratorijske in tehnološke storitve

Svojim partnerjem zagotavljamo široko paleto storitev na področju energetike. Naši strokovnjaki bodo poskrbeli za načrtovanje in izvedbo vaših tehnoloških projektov, pa naj gre za gradnjo, meritve ali vzdrževanje. V laboratoriju Petrol izvajamo preizkuse in analize naftnih derivatov, maziv in kemičnih izdelkov po standardnih preskusnih metodah, predpisanih v nacionalnih in mednarodnih standardih.

Tehnično informacijski sistem Tango

Tango je enovit sistem za nadzor, upravljanje in analitiko, zasnovan tako, da presega potrebe današnjega poslovanja mest, upravljalcev infrastrukture, industrije, lastnikov zgradb in lastnikov pametnega doma. Predstavlja orodje za poslovno analitiko in umetno inteligenco in na enem mestu združuje vse podatke iz različnih virov.

Kot agregacijska platforma omogoča lahek zajem podatkov, centraliziran nadzor blizu realnega časa in lažje delovanje sistemov za vedno hitrejšo odzivnost ter natančno in zaupanja vredno odločanje.

Poslovne rešitve