Druge poslovne rešitve

Vaše sporočilo ali storitev bosta na Petrolu dosegla največji krog potrošnikov, naši strokovnjaki pa bodo poskrbeli za brezhibno izvedbo vaših tehnoloških projektov ter za vas izdelali neodvisne laboratorijske analize.

Oglejte si rešitve
Oglaševanje na Petrolovih prodajnih mestih

Ste vedeli, da se povprečen slovenski voznik vsaj enkrat tedensko ustavi na Petrolovem bencinskem servisu, naša prodajna mesta pa v povprečju obišče med 680 in 1200 kupcev na dan?

Izkoristite priložnost in tudi svojo blagovno znamko umestite na lokacije z največjim obiskom v državi. Na Petrolu boste zlahka našli in nagovorili svoje ciljno občinstvo, pa naj gre za tiskane, radijske ali digitalne oglase, za promocije v urbanih središčih ali akcije, vezane na posamezno regijo. 

Najem poslovnih prostorov

V naši mreži več kot 300 prodajnih mest v najem oddajamo poslovne prostore, ki s prepoznavno in zlahka dostopno lokacijo omogočajo kar največjo izpostavljenost vaše poslovne dejavnosti.

Izjemna lokacija poslovnega prostora zagotavlja nenehen pretok vedno novih obiskovalcev, neposredna bližina infrastrukturnih povezav pa omogoča nemoteno poslovanje za namene gostinstva, avtomehaničnih delavnic, avtopralnic in drugih dejavnosti.

Laboratorijske in tehnološke storitve

Svojim partnerjem zagotavljamo široko paleto storitev na področju energetike. Naši strokovnjaki bodo poskrbeli za načrtovanje in izvedbo vaših tehnoloških projektov, pa naj gre za gradnjo, meritve ali vzdrževanje. V laboratoriju Petrol izvajamo preizkuse in analize naftnih derivatov, maziv in kemičnih izdelkov po standardnih preskusnih metodah, predpisanih v nacionalnih in mednarodnih standardih.

Tehnično informacijski sistem Tango

Tango je enovit sistem za nadzor, upravljanje in analitiko, zasnovan tako, da presega potrebe današnjega poslovanja mest, upravljalcev infrastrukture, industrije, lastnikov zgradb in lastnikov pametnega doma. Predstavlja orodje za poslovno analitiko in umetno inteligenco in na enem mestu združuje vse podatke iz različnih virov.

Kot agregacijska platforma omogoča lahek zajem podatkov, centraliziran nadzor blizu realnega časa in lažje delovanje sistemov za vedno hitrejšo odzivnost ter natančno in zaupanja vredno odločanje.

Poslovne rešitve