Storitve mobilnosti

Lokalnim skupnostim in podjetjem z razvojem novih transportnih možnosti pomagamo pri prehodu na stroškovno učinkovito in trajnostno mobilnost. Cestni promet je namreč eden ključnih izzivov sodobne družbe, ki ustvarja kar četrtino vseh toplogrednih plinov v Evropi.

Preverite rešitve mobilnosti

TRAJNOSTNA MOBILNOST

Predvajaj video

Prehod v sodobne oblike mobilnosti še nikoli ni bil tako preprost.

Za vas smo pripravili nabor rešitev, s katerimi boste znižali stroške svojega voznega parka, zmanjšali onesnaženost in hkrati uživali v prednostih sodobne mobilnosti ter najnovejših vozil na trgu.

Naš strokovno usposobljen kader poskrbi za vaš obstoječ vozni park, da lahko več časa posvetite svojemu poslu. Pozabili nismo niti na vaše zaposlene in stranke. Zaradi naprednih sistemov električnih polnilnic, ki postajajo del standardne infrastrukture sodobnih podjetij, se bo pri vas ustavilo več potencialnih strank, svojim zaposlenim pa boste omogočili enostaven prehod na e-mobilnost in tako povečali prihodke podjetja.

Celovite rešitve mobilnosti

Zakaj Petrol?

Ker vam omogočamo brezskrbnost

Omogočamo vam brezskrbno uporabo vaših e-vozil, saj lahko ta polnite na vaši lokaciji ter v mreži naših javnih e-polnilnic. Ta obsega več kot 300 polnilnih mest in je največja v državi.

Ker so vse storitve na enem mestu

Pri nas najdete vse: od lastne proizvodnje in dobave elektrike, do polnjenja e-vozil na vaši lokaciji ali na poti, najema vozila kot storitev, upravljanja in vzdrževanja voznega parka ter kratkoročnega najema drugih vozil za potrebe vaše mobilnosti.

Ker smo vrhunski strokovnjaki

Smo vaš vodilni partner na področju sodobne, trajnostne mobilnosti. Vrhunska strokovna usposobljenost nam omogoča, da smo med prvimi pričeli z vzpostavljanjem sodobne električne polnilne infrastrukture in vam med prvimi ponudili e-vozilo kot storitev.