Poštne storitve na Petrolu

Pričakujete paket, pa vas ni doma? Nimate časa za čakanje na pošti? Pisemsko pošiljko lahko spotoma prevzamete ali oddate tudi na Petrolu.

POIŠČITE PRODAJNA MESTA

Prevzem pisemskih pošiljk na izbranem prodajnem mestu

Oddaja pisemskih pošiljk v notranjem prometu

Mreža prodajnih mest po vsej Sloveniji

Pošiljko preusmerite na Petrol

Na vseh Petrolovih prodajnih mestih vam v sodelovanju z našimi poslovnimi partnerji DPD, GLS in Pošto Slovenije omogočamo prevzem paketov in priporočenih pisem.

Svojo pošiljko naslovite na naslov izbranega prodajnega mesta ali pa na najbližje prodajno mesto usmerite dostavljavca med vročanjem paketa. Paket prevzemite z osebnim dokumentom, ko imate čas.

Pri preusmeritvi paketa za prevzem na Petrolovem prevzemnem mestu se od 1. 4. 2019 zaračuna dodatno storitev prevzema paketa po ceniku.

Odlična izbira za vse, ki se jim stalno mudi – na 114 prodajnih mestih Petrol lahko prevzamete vaše pakete Pošte Slovenije.

S poštno storitvijo Moja dostava – moja izbira lahko spremenite dostavo vaše pošiljke, tudi ko je ta že na poti k vam. V SMS ali elektronskem sporočilu prejmete povezavo do spletne aplikacije Moja dostava – moja izbira, v okviru katere lahko za paket določite Dostava na bencinski servis Petrol.

Oddaja pisem in paketov

Na več kot 150 prodajnih mestih vam v sodelovanju s partnerjem Pošto Slovenije omogočamo tudi oddajo paketov ter priporočenih pisem v notranjem poštnem prometu.

Pisma sprejemamo v predpisanih ali predtiskanih ovojnicah. Največja masa pisma znaša 2000 g, največja masa paketa pa 30 kg.

Pošiljke lahko oddajajo fizične osebe, mala in mikropodjetja ter samostojni podjetniki, ki s Pošto Slovenije nimajo sklenjene pogodbe o prenosu pošiljk.