Znanje in podpora

Prva polovica 2020: Koronavirus, nakupi živil na spletu, točenje goriva prek telefona in najboljša kava

Preverite, kaj ste nam Petrol panelisti povedali v prvi polovici nepozabnega leta 2020. Preberite članek in si oglejte infografiko!

Bi želeli tudi vi sodelovati v oblikovanju naše ponudbe in storitev?

Član našega raziskovalnega panela lahko postane vsak član Petrol kluba, ki izpolni kratek pristopni vprašalnik. Najdete ga tule

Spletna trgovina Petrol eShop

Leto 2020 si bomo zagotovo zapomnili po epidemiji koronavirusa.

Petrol panelisti ste nam v začetku leta na pomoč priskočili priskočili z nasveti, kako naše storitve prilagoditi novim razmeram in vam olajšati vsakdan. Skrbela sta vas predvsem nakup in dostava osnovnih življenjskih potrebščin, zato ste predlagali, da bi vam v Petrolu lahko pomagali s spletnim naročilom izdelkov, ki jih najbolj potrebujete doma. 

V začetku leta smo tako v ponudbo naše spletne trgovine Petrol eShop poleg izdelkov za dom, vrt in avto dodali še hrano in izdelke za vsak dan: mleko, moko, sladkor, testenine, kavo, pa tudi higienske maske, robčke za razkuževanje, razkužila za roke in več.  

Točenje goriva

Ko zaslišite besedo “Petrol“,  vas 81 % še vedno najprej pomisli na prodajo proizvodov iz nafte - na “tankanje” bencina in pogonskega goriva.

Ko smo vas vprašali, kako bi lahko še nadgradili izkušnjo na naših bencinskih črpalkah, ste nam zaupali, da si včasih želite avtomatizacije točenja in plačevanja goriva. Tu vam priskoči na pomoč naša mobilna aplikacija Na poti. V času korone ste uporabniki radi posegali po njej, saj lahko z njeno uporabo gorivo plačate kar iz avta, brez obiska blagajne

Petrol mobilne aplikacije

V 2020 ste se mnogi prepričali, kako odlično aplikacija Na poti deluje. 

Pred korono – februarja letos – je aplikacijo Na poti uporabljalo 33 % panelistov, predvsem zaradi njene enostavnosti uporabe, uporabnosti in hitrosti delovanja. V mesecih po izbruhu epidemije se je uporaba mobilne aplikacije znatno povečala in je maja že beležila rekordne prihodke – v primerjavi z lanskim majem so ti namreč dosegli kar 267 % rast, dokaz, da aplikacijo uporabljate mnogi, ki je prej niste.

Komaj že čakamo, da slišimo, kaj nam boste zaupali v naslednji raziskavi!

Petrol klub katalog

Kar 74 % panelistov vas nakupuje izdelke iz Petrol klub kataloga. Med ponudbo kataloga najraje pobrskate po multimediji in tehniki (38 %), avto-moto izdelkih (36 %) in izdelkih za dom in vrt (35 %). Prepričani smo, da boste izdelke, ki vam bodo všeč, zopet našli v novem, jesenskem Petrol klub katalogu, ki je izšel septembra.

Zelo zanimiva vam je tudi ponudba v kategoriji ‘Oddih in doživetja’. Kar 32 % vas je to ponudbo uvrstilo na prvo mesto po pomembnosti. Da bi vam brskanje po našem naboru dogodivščin še olajšali, aktualne oddihe in doživetja iz kataloga po novem predstavljamo tudi na naši spletni strani. Ogledate si jih lahko tule.

82 % vas Petrol klub katalog poišče na enem izmed naših prodajnih mest, 40 % pa vas je želelo, da bi katalog prejemali tudi prek elektronske pošte. Zato smo vam pričeli z letošnjim julijem pošiljati redna email obvestila s ponudbo aktualnega kataloga, ki ste jih bralci navdušeno pozdravili. 

Ne prejemate obvestil z našo ponudbo? Preverite, če ste nam dovolili, da vas obveščamo po e-pošti.  

Kava Na poti 

Najslajše smo prihranili za konec.

Besedo “Petrol” mnogi povezujete tudi z našo Kavo na poti, ki jo redno pije 52 % panelistov. Kavo bomo v skladu z željami in predlogi, ki ste nam jih zaupali, še naprej izboljševali, tako kot smo pred kratkim prenovili kapsule Kava Na poti za strojno pripravo kave doma ter vpeljali še brezkofeinsko Kavo na poti in ledeno kavo brez laktoze.

Več o novostih v naši ponudbi kav si lahko preberete tukaj.  

Prva polovica 2020: Koronavirus, nakupi živil na spletu, točenje goriva prek telefona in najboljša kava

POVPREČNA OCENA

* * *

Klepet

Pomoč in svetovanje

Klepet s svetovalcem

Pomoč in svetovanje

Zavedamo se, da je hiter in neposreden dostop do želenih informacij ključnega pomena. Prijazni in strokovno podkovani operaterji vam bodo z veseljem pomagali.

Klic

Brezplačna telefonska številka:

080 22 66

eShop brezplačna telefonska številka:

080 22 13

Klici iz tujine:

+386 14 71 45 90

Klici za pravne osebe:

+386 1 58 63 535

Elektronska pošta

Splošne informacije in podpora:

podpora.strankam@petrol.si

Spletna trgovina eShop:

eshop@petrol.si

Za podjetja:

poslovne.resitve@petrol.si

Facebook sporočilo
Povej Petrolu

Pošljite sporočilo preko našega orodja Povej Petrolu.