Znanje in podpora

Sodelovanje v Petrol raziskovalnem panelu - kako vam je všeč?

V aprilski raziskavi smo Petrol paneliste vprašali, kako vam je všeč sodelovanje v našem raziskovalnem panelu.   

Panelisti predstavljate ključno stično točko z našimi strankami, zato so vaša mnenja in odzivi še kako pomembni ko gre za smer, v katero se razvijamo v Petrolu. Zato nas je zanimalo, ali v raziskavah panela radi sodelujete, vprašali pa smo vas tudi, kako vam lahko naše ankete približamo še bolj.  

In vaš odgovor? “Kar tako naprej!” pravite.  

Povedali ste nam:  

  • 29 % vprašanih vas je s članstvom v Petrol raziskovalnem panelu zelo zadovoljnih, 69 % pa zadovoljnih.   
  • 92 % vprašanih pravi, da je panel izpolnil vsa vaša pričakovanja. Panel presega vaša pričakovanja predvsem, ko gre za možnost sooblikovanja naših ponudb
  • Všeč vam je še, da vas za sodelovanje nagradimo z Zlatimi točkami, ki vam prinašajo ugodnejše cene naših izdelkov in storitev. 93 % vprašanih se zdi takšno nagrajevanje ustrezno.  
  • 85 % vas pravi, da vam raziskave pošiljamo ravno prav pogosto.  
  • Pravite, da lahko vaše zadovoljstvo s sodelovanjem v panelu še izboljšamo, če vam kdaj ponudimo brezplačno kavico, izbor praktičnih nagrad ali pa vam omogočimo sodelovanje v naših nagradnih igrah. Brezplačno kavico smo vam v zahvalo namenili ob koncu leta, nagradne igre pa organiziramo v okviru drugih aktivnosti Petrola – lepo vabljeni k sodelovanju! 
  • Moti vas, da nimate vpogleda v rezultate panela in da včasih ne zaznate, da so se vaše predlagane izboljšave tudi uresničile. Slišali smo vas jasno in glasno: o rezultatih panela in novostih, ki ste nam jih pomagali vpeljati vas bomo sedaj še jasneje obveščali z rednimi objavami na spletni strani Petrol panelistov.  

Še niste član raziskovalnega panela? Pišite nam na panel[at]petrol.si in nam pomagajte oblikovati našo ponudbo!


Zadovoljstvo s sodelovanjem v Petrol raziskovalnem panelu