Znanje in podpora

Avtomobilske zimske pnevmatike Nokian

Avtomobilske gume so eden tistih delov avtomobila, ki skrbijo za potnikovo varnost in so izredno pomembne, sploh kadar se na cesti znajdemo v kočljivem položaju. Avtomobilske zimske pnevmatike morajo biti prilagodljive vsem vremenskim situacijam in posledično tudi stanju na cestah – obvladovati morajo vse možne razmere cestišča, od mokrih in spolzkih, do poledenelih cest in blatnih poti.

Avtomobilske zimske pnevmatike namestite do 15. novembra

Varnost voznikov pozimi je v veliki meri odvisna od kvalitete gum. Datum za menjavo iz poletnih na zimske, ki ga ne smete zamuditi, je petnajsti november. Do takrat moramo iz gum manjše globine profila presedlati na take, katerih globina profila je večja. Minimalna globina profila zimskih gum je tri milimetre, saj nam le zadostna globina lahko omogoči potrebno stabilnost na cestah, ki so sploh pozimi najbolj problematične za vožnjo. Kot izredno kvalitetne pnevmatike je na svojem testu nemška avtomobilistična revija prepoznala zimske pnevmatike Nokian.


Avtomobilske pnevmatike – cena za vsak žep

Pnevmatike, katerih cena in kvaliteta sta zelo ugodi, so zimske pnevmatike Nokian. Imajo odličen oprijem tako na mokrem cestišču kot v primeru pljundre ter imajo nizek kotalni upor. Kot izredno varne in učinkovite v vseh vremenskih razmerah jih je ocenila tudi ugledna nemška avtomobilistična revija Auto motor und sport, ki je ugotovila, da so zelo vodljive in prispevajo k manjši porabi goriva v avtomobilu. Odločite se za kvalitetne  pnevmatike Nokian. Njihova cena je ugodna, kar omogoča široko dostopnost natančne in odzivne vožnje vsakomur.  

Akcija zimskih pnevmatik Nokian, ki je ne smete zamuditi

Cene pnevmatik so zelo različne, a pri pnevmatikah Nokian dobite hkrati kvalitetne gume in ugodno ceno le teh. Celotno ponudbo avtomobilskih gum Nokian si oglejte na spletni strani pod rubriko katalog pnevmatik, kjer lahko izbirate med različnimi vrstami avtomobilskih pnevmatik. Vozite se z varnimi gumami, ki so povrhu še v akciji.

* * *