Zimske olimpijske igre Peking 2022: vsaka točka šteje!

V okviru zimskih olimpijskih iger podprite Botrstvo v športu. Podarite svoje Zlate točke in pomagajte mladim športnim upom dosegati nove zmage.

Preverite, kako podariti točke Zlate točke podarite na spletu

VSAKA ZLATA TOČKA ŠTEJE,
VSAKO DOBRO DEJANJE ŠTEJE

Predvajaj

Dobri pogoji in vrhunski treningi v čistem okolju so recept za nove zmage naslednjih generacij naših športnih asov! Zato smo v okviru zimskih olimpijskih iger v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije in Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje pripravili dobrodelno akcijo, v kateri bomo pomagali mladim športnikom iz socialno šibkejših okolij. Da bodo s svojimi uspehi še naprej ponosno gradili prepoznavnost slovenskega športa.

Podarite svoje Zlate točke. Za zbranih do 1 milijona Zlatih točk bomo znesek podvojili ter mladim perspektivnim športnikom preko Botrstva v športu namesto do 10.000 € namenili sredstva v višini do 20.000 €!

Vsaka sekunda, vsak zavoj, vsak veter za polet, vsako dejanje in vsaka Zlata točka šteje, pravijo naši olimpijci Jakov Fak, Žan Košir, Žan Kranjec, Ema Klinec in Anže Lanišek, ki z veseljem podpirajo dobrodelni projekt.  

Preverite, kako podariti Zlate točke

Kako lahko podarim Zlate točke?


V okviru zimskih olimpijskih iger Peking 2022 podarite vaše Zlate točke in pomagajte perspektivnim mladim športnikom. Vsa pravila doniranja preverite tukaj. 

Zlate točke lahko podarite: 

Zlate točke podarite na spletu

Za lepšo prihodnost šteje vsako dejanje

Da bi ohranili okolje za prihodnje generacije in našim bodočim športnim šampionom omogočili vrhunske treninge, je pomembno skrbno upravljanje z naravnimi viri.

Zato v Petrolu kot del našega poslanstva razvijamo energetsko učinkovite projekte in skupaj z vami skrbimo, da bodo: 

  • Smučarke in smučarji delali zavoje po snegu. 
  • Skakalke in skakalci pri poletih ujeli svež veter.  
  • Biatlonke in biatlonci streljali in drveli ob kristalno sončnih dneh. 
  • Deskarke in deskarji ter vsi naši športniki tekmovali v čistem okolju. 

Zato z energijo vetra, sonca in vode znižujemo ogljični odtis ter lajšamo breme, ki ga proizvodnja energije nalaga našemu planetu. Prispevamo k doseganju zavezujočih evropskih ciljev obnovljivih virov energije, omogočamo okolju prijaznejšo mobilnost ter soustvarjamo energetsko učinkovita mesta, podjetja in domove.

Predvajaj

Skupaj gradimo lepšo prihodnost

Skupaj z vami pišemo našo trajnostno prihodnost. Preverite, kako. 

Zmanjšujemo ogljični odtis

V slovenskih domovih in podjetjih s kar 790 sončnimi elektrarnami omogočamo proizvodnjo zelene električne energije, z več kot 2.400  toplotnimi črpalkami pa zagotavljamo njeno učinkovito porabo. Proizvajamo 13.530 MWh zelene električne energije na leto in iz tega naslova zmanjšujemo izpuste CO2 za 6.359 ton na letno. Kar ustreza količini, ki jo na leto vsrka približno 290.000 dreves!

Preberite več

Vlagamo v zelene inovacije

Da bi ohranili čisto okolje za naslednje generacije, v Petrolu verjamemo v zelene inovacije. Zato smo iz surovin rastlinskega izvora proizvedli lokalni proizvod za brezhibno čiščenje avtomobilskih stekel. Za kristalno čist pogled vam nudimo okolju prijazen zimski Vitrex, 3 l, razvit in narejen v Sloveniji, ki ga odlikuje švedski certifikat Testfakta. 

Preverite izdelek

Razvijamo okolju prijazno mobilnost

Proizvajamo električno energijo iz obnovljivega vira vetra in zagotavljamo trajnostno električno energijo. S tovrstno energijo se napaja široka mreža Petrol električnih polnilnic, ki poganja vaša e-vozila ter omogoča okolju prijaznejšo mobilnost z nižjimi stroški vožnje. Polnjenje je enostavno, prek aplikacije OneCharge ali z domačimi električnimi polnilnicami. 

Preberite več

Pravila donacij Zlatih točk