Ponudba sendvičev na Petrolu

Po popoln majhen obrok na poti se ustavite pri nas. Lakoto potešite z bogato ponudbo sveže pripravljenih in pakiranih sendvičev za prav vsak okus. Za najboljši postanek, ki šteje!

Poiščite prodajno mesto

Sendviči za prav vsak okus in še tako lačne želodce

Akcija 6 + 1: v Petrol klubu je vsak 7. sendvič brezplačen! Prvi zapis sendviča pa vas že čaka na vaši Petrol klub kartici.

Na več kot 250 prodajnih mestih po vsej državi

Ko obiščete Petrol, z ukrepi skrbimo za vašo in našo varnost.

Preberite kako

Ko vam naslednjič zakruli po želodcu, se ustavite pri nas. Ker na Petrolu šteje vsak postanek, vam bomo v Petrol klubu za vsakih 6 kupljenih sendvičev enega podarili. Prvi zapis kupljenega sendviča pa vas že čaka na vaši Petrol klub kartici.

Ko se oglasite po malico, zato ne pozabite pokazati še svoje Petrol klub kartice in tako zbirajte nakupe sendvičev po vašem izboru.
Sendviče lahko zbirate vse do 31. decembra  2021, brezplačne, pridobljene z nakupi sendvičev pa koristite do 31. 1. 2022.
 
Še niste član Petrol kluba? Včlanite se lahko v le nekaj klikih in že takoj uživate v vseh ugodnostih naše družine zvestobe.

Katerega si boste privoščili?

Vse sendviče lahko za vas tudi opečemo.

NOVO: Panini s pršutom

Mmm, pršut! Tam, kjer sendviču pravijo panini, so za vas pripravili hrustljavo štručko z origanom, baziliko in timijanom, ter vanjo skrili rezine pršuta, svež paradižnik in sir. Sendvič za vas še opečemo.

NOVO: Svež sendvič s šunko in sirom XXL

Potešite kruljenje želodca z velikanom, kar 32 centimetrskim in pol kilogramskim sendvičem, ki v svoji bageti skriva pregrešno dobro šunko, slasten sir, paradižnik, kumarice, majonezo in svežo solato.

Svež sendvič s Poli salamo

Prisegate na kos kruha s Poli salamo? V ta sveže pripravljen sendvič smo poleg rezin Poli dodali še 4 rezine sira, kislo kumarico in majonezo, vse v mali bagueti.

Svež sendvič s pršutom

Ma oštja, ni ga boljšega kot sveže pripravljen sendvič s pršutom! V beli korenini z olivami, oplemeniteni z maslom, smo pršutu dodali še rukolo in rezino sira Edamec.

Svež sendvič s piščančjimi prsmi

Okrepčajte se s sveže pripravljeno beljakovinsko ciabato v katero smo dodali maslo, piščančja prsa, rezino paradižnika in sira ter list hrustljave solate Gentile.

Svež sendvič z mozzarello

Izberite sveže pripravljen sendvič z okusom Italije – mocarelo v kombinaciji s pestom bazilike, paradižnikom in rukolo. V brezkvasni štručki s semeni.

Sendvič klasik Montana+

Včasih se najbolj prileže klasika. Okrepčajte se s trikotnimi rezinami belega kruha, kuhano šunko, gorčico, rezino sira in osvežilno kislo kumarico.

Sendvič tuna Montana+

Naj vas zapelje sočna tunina s kumaricami in čebulicami, ujeta v trikotnih rezinah pšeničnega belega kuha s semeni. Piko na i sendviču daje še solatna krema.

Sendvič s tuno Žito

Za malico lahko po morju zadiši tudi malce drugače. Privoščite si ta izjemno sočen sendvič s tuninim namazom, papriko in majonezo. Vse v beli Žitovi štručki, posuti s sezamom.

Sendvič Fit Fit Žito

Okrepčajte se s štručko s posipom sira in sončničnih semen. Ta je nadevana z dimljenimi piščančjimi prsmi, sirnim namazom ter rdečo papriko za hrustljav ugriz.

Šoferski sendvič XXL Tvojih 5 minut

Res kruli po želodcu? Za trenutke velike lakote izberite odličen okus XXL sendviča s pica šunko, sirom, kislimi kumaricami in majonezo, vse v belem pekovskem pecivu.

Sendvič pršut gurme Tvojih 5 minut

Pršut in olive, zmagovalna kombinacija! Ta je ujeta v belo pekovsko pecivo sendviča s pršutom, olivnim namazom in listi sveže rukole.

Sendvič bageta debrecinka Dobra hrana

Izvrstni klobasi debrecinki se je v pšenični bageti pridružil še andaluzijski preliv, rezina sira Edamec in spomladanska čebula, ki še oplemeniti okus.

Sendvič bageta stripsi Dobra hrana

Vaš lakoto lahko prepodi tudi pšenična bageta, oplemenitena s slastno majonezo, rahlo pikantnim piščančjim mesom ter svežo in hrustljavo zeleno solato.