Ponudba sendvičev na Petrolu

Vas mika popoln majhen obrok? Rešitev je na poti! Lakoto potešite z bogato ponudbo sveže pripravljenih in pakiranih sendvičev za prav vsak okus. Za najboljši postanek, ki šteje.

Preverite sendviče Na poti Poiščite prodajno mesto

Sendviči za prav vsak okus in še tako lačne želodce

Vse sendviče lahko za vas tudi opečemo

Na številnih prodajnih mestih po vsej Sloveniji

Ponudba sendvičev Na poti

NOVO: Sendvič Na poti pršut

Mmmm, pršut! Dobrodošli vsi, ki vas mika kraška dobrota v beli korenini z olivami, oplemeniteni z olivnim namazom, ki smo ji dodali še svežo rukolo in rezino sira Edamec.

NOVO: Sendvič Na poti klasik

Vašo lakoto lahko prepodi tudi stara dobra klasika: belo pekovsko pecivo z gorčico in majonezo, slastnimi rezinami sira, svežim paradižnikom in hrustljavo zeleno solato.

NOVO: Sendvič Na poti šoferski

Kruli po želodcu? Rešitev je na poti! Za trenutke velike lakote izberite odličen okus 300-gramskega sendviča s pica šunko, sirom in kislimi kumaricami, vse v belem pekovskem pecivu. Za brezskrbno potešitev lakote.

NOVO: Sendvič Na poti domači

Ni ga čez domače! Naj vas zapelje slasten domači želodček, obogaten z rezinami svežega paradižnika in hrustljavo zeleno solato. Piko na i sendviču daje še namaz z majonezo in gorčico.

NOVO: Sendvič Na poti tuna

Dobrodošli vsi, ki želite, da za malico zadiši po morju. Privoščite si ta izjemno sočen sendvič s koščki tune, majonezo, koruzo in hrustljavo svežo solato. Vse v belem pekovskem pecivu.

NOVO: Sendvič Na poti Poli

Ste tudi vi nori na Poli? Bela kajzarica, piščančja posebna salama Poli, slastna rezina sira in sveže narezane kumarice vam bodo zagotovo potešile (nostalgično) lakoto na poti.

Ponudba svežih sendvičev

NOVO: Foccacia z mozzarello

Petrolova Foccacia je malce drugačna, a vseeno odlična. Naj vas premami hrustljavo testo, svežina paradižnika ter slastna mozzarela, ki smo ji dodali še dišečo baziliko. 

NOVO: Foccacia s pršutom

Naj vas premami italijanska poslastica! Ugriznite v hrustljavo testo, obdano s svežino paradižnika, mehko mozzarelo, dišečo baziliko ter z rezinami pršuta, ki se kar stopijo v ustih.